| Frumușșică a întrebat:

Dau fundița ))). EU vreau percing am 14 ani aproape 15 șin nuștiu de cine să întreb, nu știu cine mi-l poate pune, vreau să va întreb pe voi ăia care aveți percing, dacă doare, dacă parinții voștrii știu, și cum au raecționat, va rog aajutațima ( fară, ești prea mică pntr așa ceva ) Fundăăă

2 răspunsuri:
| Norvegianul a răspuns:

Daca esti o maniaca si vrei sa fie totul curat si facut 100% ca la carte te duci frumos la un salon, dar cred ca-ti trebuie aprobare de la parinti.
Eu am avut vreo 6 gauri in ureche si vreo 2 in buza, dar pe parcurs am renuntat si cred ca-mi sta mult mai bine asa. I don't know, mie mi le-a facut un prieten, cauta si tu prin scoala / liceu / oras pe cineva in care sa ai cat de cat incredere si care stie cum sa le dea bine, sa nu se infecteze sau sa fie dita mai gaura.
Bineinteles ca doare, doar iti perforeaza o parte a corpului. Nu e insuportabil, dar da, doare. Primul pierce mi l-am facut la 17 ani, adica acum vreo 5 ani. Ai mei mi-au zis ca sunt nebun de-a binelea (aveam si parul lung si alte chestii care nu le conveneau). Nu mi-a pasat si am venit si cu alte pierce-uri dupa.
Eu zic sa-ti gasesti un tip / o tipa care sa se priceapa, la salon e foarte scump si-ti trebuie aprobare.

| DariaAlina a răspuns:

La salon e aprox 100 de lei. Eu am avut în buză 2 și în buric. Da, a durut. Pe primul mi l-am dat singură ( în buză ). Acum nu mai am, și este mult mai bine fără. Nu-ți face griji pentru cicatrici. Dacă ai să renunți la ele peste ceva timp, nu vei observa diferențe majore. Eu te sfătuiesc să mai aștepți, totuși, 2-3 ani. Vei fi mult mai coaptă atunci, și vei vedea că au fost doar gărgăunii adolescentini.
P.S. Nu te sfătuiesc să-ți dai singură. Gaura s-ar putea să fie prea mică pentru un cercel, ori prea strâmbă.