| centuriae a întrebat:

Salut TPU!
De 2 luni de zile am o noua relatie, din pacate este la distanta ( medie as putea spune). Eu am 20 de ani, ea 18, nu cred ca e o problema la varsta.
Va scriu deoarece am mici dubiihappy
Treaba sta cam asa: ne-am combinat, ea pe mine mai mult, dar sunt cateva chestii ce ma fac sceptic un pic, ca de ex: nu m-a tinut de mana in public pana acum, zice ca nu ii place sa se pupe si nu ne am prea pupat, uneori mai face glume aiurea ( gen a zis o data ca are relatii cu inca 4 si prostii din astea, dupa aia a zis ca a glumit doar asa) sa ma faca gelos chiar daca i-am zis ca nu ar trebui sa faca ca nu e frumos....In accelasi timp in care fata de ex nu m-a mintit legat de sexual state-ul ei cum e ca virgin - am simtit ca e); pare sa mi fi dus doru cand ne vdm, vb zilnic mult si bine, mi-a aratat pe retele de socializare( fara sa i cer) ca a dat la o parte o tona de baieti mai aratosi, mai cu bani, mai buni decat mine; mi-a povestit de viata ei ( fara sa ii cer eu detalii prea mari) etc.
Mna, eu sunt un pic in ceata. Intrebarea mea pentru cei care cititi aceasta intrebare este: fata e pe bune cu mine sau e la vrajeala?)

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.Doar tu iti poti da seama, deoarece, asa din ce povestesti, suna ca o relatie normala pentru tineri adulti, cu tachinari si glume mai mult sau mai putin stupide. laughing Fiecare isi arata afectiunea diferit si nu e exclus sa fie intr-adevar iritata de gesturile comune precum tinut de mana si sarutat in public etc. De cate ori v-ati intalnit fizic in aceste 2 luni?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca nu e genul care sa dea prea multe si evidente dovezi de afectiune, de aceea nu te tine de mana sau nu te saruta. Poate ca are si o anumita retinere, dat fiind ca nu te cunoaste foarte bine.
Legat de glumele pe care le-a facut... poate e o forma de a te face gelos sau poate a spus-o fara sa gandeasca, ca te-ar putea face sa te simti prost.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Sunt mai multe tipuri de persoane, cele care sunt asa deschise călduroase și cele care sunt mai reci, dar asta nu înseamnă că nu iubesc ci doar ca asa este firea lor.
Poate fata a avut și diverse traume în trecut pe tema asta de relație ( în caz de a avut ) sau pur și simplu i se pare ciudat și na, nu e nimic rău în asta.
Doar tu poți știi dacă te iubește, din moment ce a încercat sa facă sa va vedeți în real cu siguranță tine la tine, altfel te amăgea pana acum și după îți dădea block asta numesc eu imaturitate sau vrăjeală.
Glumele sunt de tachinari, ca să vadă poate și cum ai reacționa într o situație de genul, e drăguț sa enervezi persoana pe care o placi, o gelozie limitata nu dusa la extrem, dacă a făcut aceasta gluma cu siguranță ii pasa de părerea ta.

Oh și haide felul cum te privește, îți vorbeste nu îți exprima nimic : alte semne pe care doar tu poți sa le știi dacă te place, nu cred ca și ar pierde vremea sa își bata joc de tine, altfel maxim 2 săptămâni vorbea și erai pa, nu 2 luni, sa fim serioși.

| Konstantinos99 a răspuns:

Relatie de la distanta, nu e chiar o relatie, este o incercare de adaptare. Testeaza o relatie apropiata, daca nu, poti lasa fata in drumul ei si tu gaseste una aproape de tine. Sa faca haz de tine mai ales dupa exemplu tau nu este ok, depaseste ideea de testare. E cuminte ca tine ok, daca nu si simti ca nu e in regula mergi pe drumul tau si ea pe al ei. Raspunsul express la intrebarea ta: Nu sti ce gandeste o fata si nici nu vrei, ea stie daca relatia e pe bune sau vrajeala, intreab o direct si spune-i ce nu iti place, nu modifica sau nu are intentia de a intelege ce te deranjeaza si sa schimbe in comportamentul ei, e clar ca nu are treaba cu tine sufleteste.