Pai da, nu vreau sa fac sala toata viata.Acolo 2-3-4-5 luni, cat am timp.Iau pauza, dupa iar.Eu vreau sa iau proteine cat sa pot sa pun pe mine putin.ca dupa nu mai pun gura pe ele.O sa iau totul natural dupa.
Proteinele sunt naturale, sunt exact acelasi lucru pe care il gasesti si in alimente. Ajuta la regenerarea tesutului muscular, la fel ca si creatina. Nu ai vreo problema daca iei creatina si te lasi, doar ca pe perioada cat faci sala o sa pui masa mai multa. 5g pe zi, nu depasi doza asta... Si parca se ia inainte de antrenament
Nu depasesc doza, am auzit ca nu e deloc bine.Da se ia inainte pentru energie.Mersi mult
Nu, pentru energie, inainte se iau " preworkout.uri". Creatina regenereaza muschii in timp, nu mai asculta toate tampeniile ca esti prost informat. Nu toate lucrurile sunt steroizi, sunt o groaza de oameni care fac sala si se pot numi naturali, cu toate ca iau un pumn de pastile, pastilele alea sunt doar vitamine, aminoacizi de tot felul, etc... Cand tragi de fiare tesuturile musculare se rup, ele se regenereaza si devin mai mari cu ajutorul macronutrientilor din alimentatie la care poti adauga un surplus ( creatina, proteine, bcaa, gainere ) fiecare face altceva... Creatina ajuta la cresterea muschilor in timpul regenerarii.
Aha am inteles.Mersi mult.Dar creatina se ia inainte de antrenament, nu?
Cateva ore? Eu cred ca e prea mult.