| Crapie a întrebat:

de cateva luni bune ma framanta situatia mea la scoala si nu, nu e o situatie proasta, din contra, invat bine de pe clasa a 5 a, am numai 9 si 10 insa acum pe clasa a 8 a am inceput sa imi traiesc viata, sa zic asa, mai exact ies cu prietenii, incerc sa combin fete, uneori mai fac o caterinca, cu toate acestea tot ma mentin cu 9 si 10, insa toti profesorii ma considera un robot care trebuie sa toceasca, sa stie absolut tot, cu toate ca invat atat cat pot si cat consider eu ca e necesar, nicidecum nu sunt un tocilar care vrea sa stie tot dar profesorii tot continua sa ma critice ca ma lenevesc, ca nu mai sunt asa interesat de scoala, de parca ei nu au avut adolescenta/copilarie. In plus imi place foarte mult sportul si ma implic mai mult acolo, dar tot 9 si 10 am, dar tot nu e "suficient" pentru ei.
Nu cer niciun ajutor, vreau doar sa stiu parerea voastra despre ce am scris aici si daca ati trecut prin asa ceva

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Holiday a răspuns:

Mai ai un semestru si pleci la liceu. Lasa-i sa spuna ce vor, tu invata ceea ce iti e necesar pentru a ajunge la liceul dorit si in plus ceea ce te pasioneaza, nu trebuie sa excelezi la toate materiile, nu-ti foloseste la nimic. Apoi la liceu incearca sa nu-i mai inveti pe profesori cu tine ca fiind ala care toceste tot. Vezi-ti in continuare de materiile care sunt de interes pentru tine, iar la celelalte invata doar ce trebuie sa nu ai probleme. In rest, fa ceea ce face orice adolescent, sau chiar in plus, adolescenta nu se mai intoarce.

1 răspuns:
| Marbea a răspuns:

Profesorii vor sa te motiveze sa nu te lasi pe tanjala acum in clasa a 8-a cand urmeaza sa-ti alegi liceul si unde media conteaza. Ai timp de caterinci si petreceri, intra la liceu intai, nu mai este mult asa ca nu strica ce-ai cladit pana acum. Poti trai adolescenta si din vara!