anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cateva luni de zile sunt impreuna cu o fata dar ce am observat este ca de cand sunt cu ea, stau numai racit/bolnav.Cum imi trece raceala si ma intalnesc cu ea la cateva zile dupa ce ne-am sarutat contactez alta viroza.Credeti ca am dreptate? Coincidenta este prea mare si m-am cam saturat sa stau de luni de zile pe medicamente.Stiu ca suna foarte ciudat dar nu mai stiu ce sa cred.Este un motiv foarte neobisnuit ca sa te desparti de cineva dar ma intereseaza si sanatatea mea. Daca aveti ceva idei/pareri/sfaturi, ascult cu placere.

6 răspunsuri:
| GreenVoid a răspuns:

Da ea nu da nici un semn de viroza sau ceva?

| siriusblack98 a răspuns (pentru GreenVoid):

Ba da GreenVoid, si ea da mici semne de raceala dar nu foarte evidente. Zice ca este putin racita in sensul ca o doare capup si ii vine ameteala

| GreenVoid a răspuns (pentru siriusblack98):

Poate are cine stie ce boala contagioasa. Pune o sa si faca analize.

| siriusblack98 a răspuns (pentru GreenVoid):

Imi este cam rusine sa ii zic asa ceva...adica tu cum te.ai simti sa iti zica cineva asa ceva...nu vreau sa o fac sa se simta prost

| GreenVoid a răspuns (pentru siriusblack98):

Cu ce anume sa se simta prost ori ii zici ca are gripa porcina si e contagioasa? Are o viroza, o raceala persistenta si iti da si tie si ar fi mai bine pentru sanatatea amandurora daca ar merge la doctor. Daca se simte jignita pentru atata lucru are si alte probleme fatawinking

| Mihaella49822 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa-i spui ce te deranjeaza, sa isi faca un control la doctor, cu niste medicamente poate se rezolva. happy