anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cateva zile ma bate gandul sa ma sinucid. La scoala nu sunt bun, nu imi place cartea, tot timpul lumea ma evita, sunt bataia de joc a tuturor (aproape). Cred ca daca m-as sinucide nu mi-ar duce nimeni lipsa. Chiar si cand sunt acasa si stau in pat, trist, nici nu vorbesc cu parintii, sunt inchis in mine, parintii nu ma baga in seama, nu ma intreaba ce am, nimic. Cred ca e mai bine sa ma sinucid. Nu cred ca pot sa ma razgandesc. Aveti ceva metode? NU vreau sa aud raspunsuri sarcastice sau ironice. Orice ar fi, nu voi raspundeti de sinuciderea mea.

Răspuns Câştigător
| Gabica a răspuns:

Nu asta e solutia! Viata e frumoasa, poate acum nu e roz, si normal ca nu e roz daca tu nu vrei sa o faci sa fie roz.
Si cu siguranta parintii tai tin foarte mult la tine, dar nu observi tu asta, sau ei nu stiu sa o arate.
La scoala nu esti bun...Cui ii pasa? Ma doare fix in cot de scoala! Cica scoala ar trebui sa ne educe, dar face exact opusul, si daca ne-am comporta cum suntem invatati la scoala in lumea reala, am fi morti de mult.Si daca nu iti place cartea, asta e, nu toata lumea se trage din Einstein!
Si daca te mai bate gandul sa te sinucizi, bate-l si tu pe el...

P.S.: Poti sa apelezi oricand la mine, imi place sa comunicbig grin

7 răspunsuri:
| BaietelulFericit a răspuns:

Propria raspundere corect. dar mai bine urmeaza sfatul acesta : Hakuna matata ( inseamna nici o grija) incearca sa uiti de toate si du-te la o tigare si va fi totul mai bine. nu fa asta, viata merge inainte ai grija

| foxyteo a răspuns:

Crede-ma multi iti vor duce lipsa si daca te sinucizi nu faci nimic.Mai bine incearca sa vorbesti mai mult cu colegii si sa inveti mai bine si ai sa vezi ca-ti va fi mai bine.

| IngerasMiqutz a răspuns:

Hei...si eu sunt in aceiasi situatie..imi vine sa ma omor.Nimeni nu-mi va duce lipsa (imi zic mereu)Ai mei se cearta.Prieteni nu mai am.De scoala nu ma mai intereseaza (printre primele eleve)Dar cineva ma tine aici.Bunici.Gandestete si tu la cineva care are mare nevoie de tine.O sa-ti dai seama ca nu ii poti lasa singuri in lumea asta incolora.sad

| IngerasMiqutz a răspuns:

Daca vrei sa discutam mai mult..lasa-mi id'ul tau si vorbim pe messenger:*ai grija de tine

| IuliaCx a răspuns:

Nu murii da-i dracu` pe toti si "Keep calm and like a boss".

| thereisallama a răspuns:

Mai bine incearcă să îti faci un grup de prieteni in care sa te simţi bine. Dacă te-ai strădui un pic si la scoala să vezi ce ti-ar creste moralul.Baftă si succes in viață!

| roozy2 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic parerea mea ar fi sa renunti la ideea ta schimbaty caracterul si arata-le la toti ceea ce esti cu adevarat incearca sa vorbesty cu parintyy tay si vezi la ce concluzie ajungi. Poate ca parintii tai trec printr-o perioada mai grea poate au probleme financiare sau la serviciu