| Marin321 a întrebat:

De cateva zile vorbesc cu o fata.
La inceput chiar parea sa ii placa de mine... dar acum nu mai stiu. Adica imi spunea ca ma iubeste, ca iubeste sa vorbeasca cu mine... dar acum imi mai scrie si inca imi spune ca sunt jumatatea ei.
Dar am auzit o discutie intre ea si o prietena dea ei, inca care spunea ca daca am mai vorbit cu Andrei pentru ca imi face placere sa vorbesc cu el.
La care tipa i-a spus ca: "Bine dar sa ai grija, pune o limita ca sa nu inceapa baiatu sa aiba sentimente."
Si i-a a spus: "Pai poate chiar imi place de el."

Si oricum ea mai vorbeste cu 10 deodata... asta nu e o problema. Nu suntem casatoriti si oricum si daca am fi, nu ii pot controla eu viata.

Dar ce sa fac? Sa mai continui cu ea? Si daca ar fi sa o inchei, cum sa fac? Sa devin indiferent dintr-o data?

3 răspunsuri:
| Plato a răspuns:

"Si oricum ea mai vorbeste cu 10 deodata... asta nu e o problema." laughing laughing Exceptional, pe bune.
Daca te casatoresti candva cu ea, pune-i un semn cu "free-to-play" ca la jocuri. laughing In fine, e problema ta daca vrei sa stai la rand ca la cantina. Dar cum e posibil? laughing Ma rog, nu conteaza, problema ta.
Mai, prietene, mie mi se pare ridicol, nu am cum sa te incurajez sa mai continui cu ea. Cum se poate sa fii de acord sa fii al 11-lea? Dpmdv e aberant, nici nu stiu sa exprim cat de stupid consider ca e.
Inchei pur si simplu, ca nici ea nu da doi bani pe tine.

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Doar vorbiti jezz. Daca iti place de ea vezi ce se intampla daca nu iti place fi mai rece, e simplu. Nu inteleg de ce trebuie sa intrebi pe altii pentru a lua decizii.

| Andreeush a răspuns:

Doar vorbiți ca simpli amici sau e vorba de o relație?
Dacă aveți o relație nu este tocmai ok. E adevarat că nu sunteți căsătoriți dar nici să vorbească cu încă 10 în același timp.
Ar trebui să o lași în pace, comportamentul ei lasă de dorit. Ea îți zice că ești jumătatea ei și mai vorbește și cu alții. Cam ușuratică fata.