Eu daca ascult populara ce sunt? Eu sincer ascult toate genurile de muzica, de la house pana la club, de la drumstep pana la dubstep, de la future bass pana la dnb, de la manele pana la populara, de la tiganesti pana la turcesti, de la unguresti pana la chinezesti, si nu glumesc. Sincer imi place atat de mult sa ascult toate genurile incat nu am probleme cu nimeni.
Cat despre problema pe care ai adus-o in discutie, da, oamenii nu ar trebui etichetati dupa genul de muzica pe care il asculta, dar nu multi isi dau seama de asta.
Vreau sa subliniez ca nu ascult chiar orice manea, sau orice populara, ci sunt unele care imi atrag atentia in special, si care au ceva special in ele, la fel si cu celelalte.
Logic ca nu fiecare face ce vrea dar suntem finte emotionale actionalm irational, dar diferente fac recunosc asta, de exemplu mas vedea cu o persoana atee decat cu una crestina indiferent de religie cu un german decat cu un roman, eu recunosc asta, stiu e irational dar asa creierul te fereste de necazuri
Diversitatea e un lucru minunat. Sunt de parere ca nu conteaza religia sau rasa pe care o ai, ci conteaza sa fi tu bun ca om, sa fi tolerant si sa incerci sa asimilezi lucrurile bune pe care le inveti de la alti oameni. Cred in Dumnezeu, dar nu cred ca este un fel de dictator care taie si spanzura, cum il prezinta babele.
In Germania au fost vreo 100 de dialecte fiecare dialect find o limba diferita, germana standart e practic cate putin din fiecare dar sunt persoane care vorbesc in dialect si nu te poti intelege cu ei deci sti germana gramatical, si soramea a facut un curs de gramatica in Germania ca am facut scoala romaneasca, nici eu nu pot citi romane ca nu cunosc super bine germana gramaticala mai mult dialect, dar cat sa conversez stiu plus der, die, das nu e usoara
Nu doar la noi se întâmplă astfel. Oamenii mereu au tendinţa să eticheteze, să judece în mod greşit.Consideră că ceea fac ei e bine şi corect, iar dacă altcineva face lucrurile în mod diferit e nebun.La fel este şi cu preferinţele muzicale.
Vorbesc aici de cei limitaţi mintal care nu pot să înţeleagă faptul că fiecare este diferit şi fiecare are dreptul să asculte ceea ce îi place. Poţi să asculţi ce vrei, dar nu îi poţi face pe cei care nu ştiu să facă altceva mai bun cu viaţa lor decât să judece pe alţii, să nu te mai judece.Lasă-i în limitarea lor şi JUST ENJOY THE MUSIC.
Eu, de exemplu, nu judec oamenii dupa ceea ce asculta, ceea ce mananca sau orice altceva. Tu poti sa mananci la ora 22 ciorba pentru ca probabil nu ai altceva. Cine stie. Nu ai bani sau pur si simplu nu ai avut timp sa cumperi. Tu poti sa asculti manele si eu rap. Tot prieten ai putea fii cu mine. Nu judec persoanele dupa astfel de placeri si principii. Ii judec dupa caracter ( si nici atunci nu ii judec. Fiecare face ce vrea cu viata lui. ). Dupa parerea mea, trebuie sa fii destul de idiot sa zici astfel de lucruri( uite aici ma contrazic putin singura). Eu sincera sa fiu, ascult de la Rock la folclor. Nu imi e rusine sa recunosc. Nu este ca si cum daca ai asculta un gen de muzica,, nepotrivit,, ai un caracter la fel.
Ca si adolescenta, te inteleg. Eu sunt de parere ca orice faci aduce dupa sine consecinte. Vei fi judecat mereu, orice ai asculta, manca, orice stil de viata ai avea. Vei fi judecat de cei ce nu sunt de aceeasi parere cu tine, nu impartasesc aceleasi opinii cu tine. Incearca sa faci ceea ce doresti tu, sa asculti ceea ce doresti tu si sa iubesti ceea ce iti place. Atentie doar sa respecti stilul de viata al celorlalti, nu fi una din persoanele care judeca. Persoanele acelea sunt toxice.
laraanderson întreabă: