| Lolalopi a întrebat:

de ce mă consider urâtă! nu-mi stă bine cu nici o freză! am 13 ani! am parul mediu! îmi puteți spune niște freze dar sa nu fie grele! și de ce sunt așa urta? ajutooooor! dau funda!

Răspuns Câştigător
| Sorina024 a răspuns:

Crede-ma ca toate avem problema asta cand suntem la varsta ta. Si eu am trecut prin asta mai am momente cand o mai fac, totul e de parerea ta despre tine si de cum te vezi tu pe tine. Daca te vezi frumoasa e normal sa te si simti asa daca nu e exact invers. schimba-ti tu parerea despre tine prin a avea incredere in tine si increderea se dobandeste prin lucruri pe care sa le faci chiar daca ti-e frica.
In legatura cu parul. poti sa-l faci in scari si sa pui ca " accesoriu " un breton lung sau sa-l spiralezi si sa-i faci niste suvite. Oricum la o fata orice mic detaliu schimbat la par se vede. happy

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Esti inca un copil, esti in dezvoltare si e normal sa nu ai frumusetea pe care o vezi tu prin reviste fiindca inca ai trasaturile unui copil

| Violleta2022 a răspuns:

Asta este un subiect pe care-l poti discuta cu mama si tatal tau doar, pentru ca noi nu te cunoastem, nu stim cuma arati si nu putem sa-ti dam sfaturi ajutatoare, ori care ar putea sa-ti imbunatateasca imaginea.

| danay72 a răspuns:

Frumusetea este o chestiune subiectivă,pentru ca ce e frumos pentru cineva,e urât pentru altcineva. Dacă nu iti place cum arăți, nu inseamna ca esti urâtă, ci poate nu te avantajează freza pe care o ai. Poate ar trebui să mergi la un salon, iar acolo sigur îți va face freza care te avantajează. Dar frumusețea este trecătoare, de aceea cel mai important e să te concentrezi asupra persoanei lăuntrice. Cu cât esti un om mai bun, cu atat frumusețea devine mai evidentă.

| Scarbo a răspuns:

Ne combinam?

| Lolalopi explică (pentru Scarbo):

Da

| Scarbo a răspuns (pentru Lolalopi):

Esti virgina?

| Lolalopi explică (pentru Scarbo):

Nee nu se spune!