Daca ai o gandire ca trebuie sa o placi, sa o iubesti ca sa fii cu o fata, esti cu adevarat o persoana deosebita, cei care se laida cu iubitele nu au avut vreo relatie serioasa, doar copilarii si asa...de vazul lumii, si stai linistit, sigur te plac multe fete dar tu habar nu ai, din pacate, asa se intampla de obicei! Tocmai pentru ca e foarte greu ca sentimentul sa fie reciproc, acei baieti au avut multe prietene, nici nu au gasit fata potrivita si nici ele baiatul potrivit, deci nu ai de ce sa fii suparat din aceasta privinta, mie mi-ar fi mila de ei, sincer! Ia incearca tu sa te porti mai altfel cu fata pe care o placi cu adevarat, incearca sa o ajuti, sa-i vorbesti frumos, sa-i faci cate un compliment, sa vorbiti despre lucruri comune, va cu oasteti mai bine, abia apoi ii poti spune ca o placi, daca dupa toate acestea a ramas, inseamna ca si ea te place si poate e mai timida! Toate vin treptat, asta nu e un joc, e vorba de sentimente! Si serios, sunt baieti, si poate si fete care se prefac ca tin la o anumita persoana doar ca sa fie intr-o relatie, iar daca persoana respectiva se ataseaza si sufera, au facut un mare pacat! Mie nu-mi plac persoanele de genul! Chiar incerc sa le evit! Colegii tai sunt chiar asa! Fete serioase, de treaba, cu suflet bun si inteligente nu se vor uita niciodata la baieti ca ei, ele vor dori sa vorbeasca cu baieti ca tine! Deci nu inteleg de unde atata depresie, ar trebui sa fii fericit si mandru! In fine, nu pot intelege pe toata lumea! Da, dupa rau se spune ca vine bine, tu nu vezi partea frumoasa in nimic, gandirea pesimista atrage energii negative in viata ta, daca faci o schimbare si comunici cu fata pe care o placi, sigur se vor imbunatati lucrurile! Ma gandesc la fetele care te plac si tu nu le observi, pacat! Eu zic sa fii mai atent in jur!
Penaaaa1 întreabă: