anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce uneori ma vad bine si uneori ma vad urat? De exemplu cand ma uit in oglinda din camera mea, daca ma uit la ea de la o distanta normala lumina bate fix in fata mea si imi vad fata mai mare, mai umflata, daca ma apropii de ea imi vad maxilarul mai masculin si imi place cum sunt. si nu stiu cum ma vede lumea. sa nu mai zic ca atunci cand imi fac poze cu camera normala( cu trasaturile inversate din oglinda) arat stramb. uneori mi se pare ca am ochii mai frumosi, fata mai mica, uneori mi se pare ca am ochii prea apropriati intre ei si fata umflata. nu stiu ce sa mai cred.

2 răspunsuri:
| Marycel a răspuns:

Salut, nu mi s-a întâmplat chestia asta, dar te sfătuiesc să schimbi oglinda din camera ta, dar dacă vrei un răspuns mai clar : Problema e de la oboseală, stres sau chiar Nervi, de cele m-ai multe ori intervine oboseala de zi cu zi de la muncă cum observi la alți oameni dimineața au acolo "Găuri" sub ochii sau "pielea lăsaă în joc", de la oboseală, Fundă?

| RAY a răspuns:

Si eu patesc asta cateodata mai se sparg oglinzile cand imi vad fața dar ce sa faci asta e, asa cum suntem important e sa ne acceptam, sa aruncam oglinzile afara din casa si sa fim multumiti cu faptul ca suntem unicati pe lumea asta