anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ceva timp am cunoscut o fată superbă pe care o plac de mai mult timp dar numai acum câteva zile am avut curajul să mă bag in seama cu ea. am ajuns să ținem foarte mult unul la altul, mai mereu cand ne vedem ne luăm in brațe de multe ori și stăm așa minute intregi, ne tinem de mână pe peste tot unde mergem, vorbim foarte deschis unul cu altul, discutăm orice. cand ii spun ca o iubesc imi spune ca si ea ma iubeste, ca nu vrea sa ma piardă, la telefon vorbim ore intregi. acum cateva zile mi-a spus ca am sanse mari cu ea. azi am intrebat-o daca vrea sa fim impreuna si mi-a spus ca nu vrea sa inteleg gresit, ea tine mult la mine, dar inca nu vrea o relatie, mai vrea sa treaca ceva timp. si ma cam rănit putin cand a spus vorbele astea. habar nu am ce sa mai fac... tot ce imi doresc e sa fim odată împreună! Ce sa fac? Va rog ajutati-ma, dau fundă! ✌❤

4 răspunsuri:
| Laura a răspuns:

Dacă ai parte deja de tot ce ai avea parte într-o relaţie, care e problema?

| Anoniiiiimm a răspuns (pentru Laura):

Nu ne sărutăm

| Laura a răspuns (pentru Anoniiiiimm):

Păi şi pup-o, cu menţiunea că nu vrei să te înţeleagă greşit: tu nu vrei o relaţie. laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Cum dumnezeu ati ajuns asa tineti mult unul la altul, cand doar de cateva zile va bagati in seama?
Probabil esti foarte micut ca sa poti intelege asa ceva, mai ales ca ea ti-a sis pus ca nu vrea inca o relatie.
Ce sa faci?
Nu prea poti face nimic!
Este decizia ei la mijloc, fara de care, relatia nu poate exista. Dar fata vad ca ezita sa decida in favoarea relatiei cu tine, ceea ce denota ca nu te iubesteste cu adevarat, sau are si o alta oferta de prietenie si nu stie pe cine sa aleaga.