| Raddeon a întrebat:

Salut TPU de ceva timp m-am apucat serios de YouTube si am vazut ca nu prea multa lume se uita pe canal
Daca cautatu chestii horror si gamplay uri funy va recomand sa intrati pe canalul meu
Raddiant_kara
O zi buna :333
pe langa asta ce ar trebui sa postez ( ma refer la jocuri mai mult )
Si sa nu aud de roblox si minecraft laughing) ( preferabil jocuri horror ca alea is mai amuzante )

8 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Trebuie sa postezi saptamanal pentru ca algoritmul sa te bage in seama.Plus, nu va veni nimic organic odata ce intri in aceasta cursa.

| Raddeon explică (pentru dullcat):

Pai postez odata la 2-3 zile

| Hyperion7 a răspuns:

Pai având în vedere că platforma e suprasaturata de acest conținut, va dura ceva până vei creste.Nu vreau sa fiu negativist, însă trebuie sa postezi conținut des și relevant pentru platforma pentru a putea apărea la recomandate.
Trebuie sa postezi mult ca macar un clip sa prindă, după totul va fi mai organic.
Dar o să îți dau abonare oricum big grin

| Raddeon explică (pentru Hyperion7):

Ma acum nu stiu eu postez des si destul de original comparativ cu ce e pe yt romanesc adica cati yt au vb despre analog horror uri sau arg uri? Nici unul, dar aia e postam in continuare vedem ce iese

| sammie a răspuns:

Smr daca te gasesc.

| Raddeon explică (pentru sammie):

Se scrie Raddeon_kara
Am facut setare de la cont apare daca cauti corect

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă ești adeptul genului horror, poți posta clipuri in genul lui Paul Dadrian, dar sa fie mult mai atractive și interesante decât ale lui.

| Raddeon explică (pentru anonim_4396):

Ce rost are sa fiu clona cuiva? Oricum postez clipuri horror de ceva timp chesti care nici nu sunt in Romania, precum arg uri sau analog horror uri