anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ceva timp mi-am pierdut increderea in mine pentru o poza. deci am iesit groaznic, doar ca m-am uitat mai atent la ea si am observat ca este singura poza in care mi se vad defectele ca si in oglinda, si acum ma gandesc ca eu de fapt in realitate arat ca in poza aia. si sunt trist rau. nu ma imaginam cu capul asa mare, cu urmele alea pe fata. ce sa fac?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ce sa faci?!
Este foarte simplu: schimbi poza, pui una in care arati bine si pe cea urata o stergi sau o rupi, daca-i pe hartie.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Doar nu o să intri în depresie din cauza unei poze... ))

| OldSoul a răspuns:

Crezi ca totul se rezuma doar la o poza? Crezi ca totul se rezuma doar la tine?
Toti avem defecte, fie le acceptam si mergem mai departe, fie stam si ne plangem de ele si nu rezolvam nimic.
Decizia e a ta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ah, acum câteva zile au venit pozele de la un maj și cam în toate pozele mă strâmbam.

Și apoi, cu speranța pălind, am tot dat pe săgeata înainte, și a venit o poză. Și a fost atât de oribilă și eram ceva de genul "omg, I'm so ugly"

Oricum, pozele-s poze. Unele sunt oribile, unele îs faine.
Nu sunt atât de relevante.
Toți avem cel puțin o poză în care am ieșit absolut oribil și care ne determină să ne închidem în casa noastră.

Șterge poza.
And move onwinking
Și fă încrederea aia de sine să reapară, nu merită să dispară din cauza unei poze stupide.