In opinia mea, pot spune ca faci ceea ce trebuie! Important este sa fii tu multumit cu tine insuti, sa fii constient de cine esti tu cu adevarat..Acum este aceasta persoana in cauza, dar pe parcursul vietii vei mai avea exemple de tipul asta..De cele mai multe ori, exista persoane care sa se manifeste astfel, iar cele mai multe o fac deoarece nu pot ajunge la nivelul tau, te invidiaza....Cu cat il eviti si nu-i dai importanta sa stii ca-l ranesti mai tare deoarece ignoranta doare cel mai tare! Fii tare si continua sa lupti,fara a-i raspunde la insulte si impingeri, atat timp cat tu stii cine esti, nu trebuie sa le dai importanta celorlalti care-ti vor raul! Evitandu-l ii demonstrezi ca tu esti superior fata de el, ca esti mult mai puternic si nu te afecteaza cele spuse de el! Multa bafta, cu ajutorul lui Dumnezeu vei trece si peste acest impas!
Pai tu chiar faci ceea ce trebuie, numai ca asta nu poate sa tina pana la infinit. Daca respectivul nu intelege si nu intelege, alege momentul potrivit si pune-l la punct.
Depinde de ce persoana esti.Eu urasc din tot sufletul genul asta de oameni si cu toate astea reactionez ca tine, cu diferenta ca daca incalca masura si continua eu zic ca o palma zdravana si o amenintare poate o sa-l inmoaie(presupunand ca tu ai fizic mai bun)
Buna,stiu prin ce treci.E nasol tare de tot ca tu esti victima baiatului ala handicapat fizic(daca am inteles bine sau handicapat normal, nu stiu) dar nu ai ce face dect sa il ignori.In privinta acelor copii fara educatie, as vrea sa spun ca nu ii cunosc, dar deja mi-au castigat dispretul.Pe ei sa nu ii lasi sa scape asa usor,nu fii violent ce vorbeste-le calm si matur(chiar daca e greu,stiu,am trecut prin asta, dar mai rau, cu fete! Cu FETE!), si spune niste replici din alea destepte ca sa se simt prost(gen, astea :"Hai. iti dau doar 10 secunde sa spui tot! "
" Te oftici? Ai vreo problema? "
" Hai du-te la moara, vezi-ti de viata! "
" Ce te intereseaza atat de mine? Cumva am devenit un super-star si eu nu stiu? "
"Taca-ti fleanca! Tu ai inceput asta, iar eu o termin! Peace happy "
"Vorbeai cu mine? "
" Mda. vad ca numai gura-i de tine. O ai atat de mare! "
"Si daca sunt asa ce te intereseaza? Bravo mie, ciuda tie! "
"Ce naiba pute asa? Aaa... e gura ta! " ). Sper ca te-m ajutat, chiar ma enerveaza cipii deastia, fara personalitate, care se adun ca oile si incept sa miorlaie in acelasi ton, fericite ca au gasit un petic de iarba proaspata.Josnic,sa iti fie clar, tu esti mai presus, ai gandire ndependenta, nu ca unii care sunt incapabili sa porceseze.Ai sa vezi ce o sa ajunga de ei.AH, esti curios, hai ca it spun"nimicuri.Chiar daca nu te cunosc, respectul meu pentru caracterul tau. Aplauzele, va rog
Pai daca ar avea mai mult de 2 neuroni functionabili te-ar lasa in pace daca la-i ignora complet in cam 1 saptamana Dar cum presupun ca nu are poti sa te ie-i in gura cu el desii nu recomand arata-i putina inteligenta prin ceva replici acide si de bun gust nulucruri de genu F.M.M SAU ALTELE Poftim asta https://www.youtube.com/watch?v=X2GcwVcvf94 si asta https://www.youtube.com/watch?v=d9vq5Kn29Zw Mai mult ca sigur te-am ajutat
doru1233 întreabă: