| Wizkid2016 a întrebat:

De ceva vreme am inceput clasa a 9-a. Sunt la mate-info. Imi este foarte greu, mai ales la matematica, am impresia ca nu stiu mai nimic, desi am luat 9, 20 la evaluarea nationala. La clasa, nu lucram suficiente exercitii, iar eu pe cont propriu as face, dar nu gasesc mai multe de acelasi tip (5-6 exercitii). Azi am dat test la mate, nu cred ca am facut de mai mult de nota 5-6...desi am invatat si am lucrat exercitii suplimentar (am dat din inegalitati si nr. reale), ce sfat imi dati?

4 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

La cât de banală a fost evaluarea nici nu prea e nevoie să știi mare lucru laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te stresa! E doar începutul și ai timp 4 ani sa tot înveți. Cumpără culegeri cu exerciții dacă chiar vrei sa faci suplimentar, dar nu e nevoie sa iei fiecare lecție în parte și sa faci tone de exerciții pentru ca nu toate te vor ajuta pe viitor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fă rost de încă o culegere din care să lucrezi (chiar de la profesor) și uită-te și peste exercițiile din manual.
Oricum, să nu te aștepți numai la note de 10, oricât de mult ai lucra în plus.

| rubyri a răspuns:

Fa-ti meditatii sau lucreaza mult mai mult singur...ori cum nu iti fa probleme ai timp pana la bac sa tot invetii! Si nota 5-6 e destul de buna laughing la liceu e cam greu sa iei 10 la mate. Bafta!