| Com3 a întrebat:

happy
De curand am "ajuns" in clasa a-9-a. laughing
La inceput toti colegi imi pareau de treaba, astazi insa am observat ca sunt si smardoi opariti prin clasa.
Sub clasa noastra, e secretariatul si daca faci galagie se aude jos, ma jucam cu o colega si dintr-o data a venit un ofticat din clasa sa se "infoaie" la mine ca facem galagie jos, si ca ma rupe in bataie. m-a prins de gat si i-am spus sa stea cuminte, eram pregatit sa il pocnesc sub barba, insa mi-am dat seama ca sunt multi din zona lui acolo care s-ar fi bagat si cum eu nu prea am apucat sa ma "imprietenesc" atat de bine cu colegi incat sa fiu sigur ca s-ar baga cineva sa ma ajute, am renuntat la ideea de al lovi.
Nu sunt agresiv, chiar nu imi place sa ma bat insa daca e nevoie nu o sa stau sa iau bataie de la un oparit.
Cum credeti ca ar trebui sa procedez?
Am si eu prieteni in a-12-a si a-11-a, insa nu vreau sa ii chem pentru toti ofticati laudarosi.
Probabil el voia doar sa para dur in fata fetelor rolling on the floor))).
Daca continua asa il voi chema, sa dam "parte in parte" dupa ore singuri. happy

2 răspunsuri:
| patriciatimeea a răspuns:

Fa cumva sa ajungeti la Protv.laughing

| YoDenii a răspuns:

Impune-te. Foloseste tonul unui adult. Daca pe mine ma calca cineva pe nervi iau atitudinea asta de "profesor"..sa vezi ce se retrag astia..imi dau si explicatii rolling on the floor