Nu exista HL3, fraieru ala gras gabe nu sa sinchisit sa faca 3ª parte si toti fanii lui gordon sant revoltati
Sofere cine ar fi crezut ca esti fan Freeman . Ia zi-mi, crezi ca in urmatorii 4 ani va iesi HL3?
Ar fi grozav dar, ma cam insel. Doar daca vreun angajat valve redeschide un proiect nou facandusi firma si sa inceapa productia altfel grasanu continua sa manance rahat
Daca e un motiv pentru care nu mi-a placut nenorocitul ala asta e, a inceput valve cu Half-LIfe si a juraat ca va fi o firca doar cu jocuri SIngle-Player, a facut si cs si altele dar cand a dat de ce free to play care ii aduc milioane si-a bagat picioru in fanii Half si restul, un nenorocit ca si restul care vrea doar bani. imputit mare
Mancalar boala daca il amenintam cu pistolul intre boase se pune sa faca un HL care va dura 2 saptamani de gameplay
Adevarat,
Iti dai seama cat o sa dureze sa il faca, demult am auzit ca o sa fie Open-World- Asa ca ai dreptate 4 5 ani, inca nu pupam noi asta. plus ca o sa scoata Left for dead 3 si portal 3 inainte ca si alea aduc bani multi, si daca inca lucreza la DOta si porcariea de Team nu stiu cum, iti dai seama..vine 2022 si tot nu iese.
Si la pensie ne jucam noi, pana atunci o sa am playstation 23
Daca am inteles eu bine asta e ultima gerenatie de console. Cica nu vor mai scoate, dar e imposibil ca le aduc mult prea multi bani.
Eu tot la pc raman ), tare ar fi cand iese HL3 sa fie excluziva pentru Steam box, mor
Va continua sa iasa noutati ca sa faca bani companiile respective, dar eu cand trec la PS5 stau vreo 3 ani apoi sar pe ea macar o cumpar la jumatate de pret si o modez din start
Eu am bagat un salariu si ceva in pc ca sa nu am treaba 5 ani, si inca 2 pe langa cu medium, si vin astia cu exclusivele lor . oricum iti dai seama ca ar fi o afacere de milioane pentru gabe, sa bbage Half numai pe steam box. Oricum sunt 2 jocuri care mar face sa cumpar o consola, HL3 sau ep 3 ce dq o sa vrea la urma ( dar episod ar fi penibil, dupa 10 ani sa joci doar 2 ore) si Fallout 4.
Pe consola ies mai multe jocuri decat pe PC dar pentru mine e mai comoda de aia am ales varianta asta.
La "comoditate" nu am problema nici eu, joc doar din pat . cand e ceva gen gta adica nu neaparat FPS, joc cu "controlaru de la xbox, dar daca e ceva cs sau altele joc cu mouse.ul si tastatura
Nu s-a lansat 3 pana in momentul de fata, insa prietenii mi-au spus ca cei de la valve lucreaza la el, s-ar putea sa-l lanseze la anul...cine stie.
Mirco întreabă:
patrizia696 întreabă: