| DeliaCute a întrebat:

De curand m-am transferat la o noua scoala.Am vazut un baiat nou, e dragut, e frumos.Am mai vorbit prin pauze, am mai stat etc. In ora de T.I.C am inceput sa vorbim prin biletele.Dupa a inceput sa imi zambeasca, sa imi faca cu ochiul tot timpul in fiecare ora. Eu ii faceam la fel lui.Dupa, impreuna cu o fata de care i-a placut a scris un biletel in care scria ca nu ne potrivim etc, desi eu nu am pomenit nimic de dragoste.(inainte i-am cerut numarul de telefon, atat ). Dupa i-am zis ca am iubit.El s-a intristat dupa ce a citit biletelul si in ore se uita la mine cu o fata trista.Chiar nu situ ce sa fac, sau ce sa cred, simte sau nu ceva pentru mine? Inainte o colega m-a amenintat ca o sa faca toata clasa sa ma respinga.WTF?! Intrebarea mea e daca Denis simte ceva pentru mine si ce ar trebui sa fac in situatia asta?

16 răspunsuri:
| alecsa91 a răspuns:

Vorbeste cu acest Denis!
Comunicarea e cheia, draga mea!
Si este si calea catre o frumoasa prietenie sau... relatie!
Fara comunicare nu e nimic!
Iar cat despre colega ta, stai linistita. Vorbeste invidia si rautatea din ea. Daca tu te cunosti pe tine insati si stii cat valorezi, e ok!

| SkyPilot a răspuns:

Baiatul are o problema. Nu se aduce a treia persoana intr-o discutie confidentiala. Ii lipseste ceva la educatie. Eu as zice sa-ti gasesti unul care sa nu arate altora ce discuta cu tine.

| Danysan a răspuns:

Ah uite ca ai scapat si numele lui si anume ca il cheama Denis.Eu spun ca ar fi mai simplu sa incerci sa il prinzi singurel si cu inima in dinti sa ii spui tot ce ai pe suflet.Nu eziti nimic si poate ca si el e ca si tine trebuie doar sa faca cineva primul pas si nu prin biletele ci fata in fata! seara faina!

| Deliiiia a răspuns:

In primul rand fii sincerca cu tine insuti si asuma-ti faptul ca nu ai un iubit. Apoi, comporta-te cu el normal si comunica mai mult, glumeste...etc. Posibil sa fi scris acel biletel sub presiunile acelei fete, insa in orice caz, nu e precis ca te place.

| boylivgume a răspuns:

Hmm,e dragut ce se intampla intre voi, dar n-am priceput faza aia cu biletul inca, mi-o mai poti explica odata te rog?

| DeliaCute explică (pentru boylivgume):

Pai impreuna cu fata de care i-a placut mi-au pus un biletel in care scria ca nu ne potrivim.Dar nu am pomenit nimic de dragoste sau ceva de genul.

| boylivgume a răspuns (pentru DeliaCute):

In cazul asta amandoi sunt doua vaci, el e putin cam usor de influentat, s-ar putea s-a cam suferi din cauza lui, dar el te cam place daca e corect tot ce ai zis mai sus

E corect...Numai ca ma enerveaza aia. Oare sa continui sa ii zambesc si sa ii fac cu ochiul?

| COnul a răspuns (pentru DeliaCute):

Nu fai si tu si se linisteste.

| DeliaCute explică:

Nu il intreb pentru ca e prea devreme...L-am sunat si i-am zis ca l-am mintit in legatura cu biletelul in care i-am zis ca nu il plac.Am facut asta pentru ca vedea si colega aia.

| boylivgume a răspuns (pentru DeliaCute):

Sa nu cumva sa-i zici atat de repede ca il placi, fa-l pe el sa-ti zica primul, e cel mai bine, adu subiectul in discutie printr-o mica glumita si ai sa vezi ca totul o sa decurga super

Deja am facut asta.oarecum.Eu l-a biletelul ala i-am raspuns ca nu il plac ca am iubit etc. (nu e adevarat). Cand am ajuns acasa l-am sunat si i-am zis ca l-am mintit.A zis ca ne vedem maine.merci ca esti interesata! vrei sa vb pe messenger?

| HaribboDreamer a răspuns:

Pai singura cale de a afla daca te place e sa il intrebi happy

| COnul a răspuns:

Sigur, simte.

| georgisweet12 a răspuns:

Daca nu poti sa il intrebi comunica si tu prin semne poate e mai usor pentru tine.

| DeliaCute explică (pentru georgisweet12):

Nu pot sa il intreb...am mai patit asa si nu a iesit tocmai bine (in fine, el a si flirtat putin cu mine) dar vreau sa imi spuna el daca simte ceva pentru mine