Vorbeste cu acest Denis!
Comunicarea e cheia, draga mea!
Si este si calea catre o frumoasa prietenie sau... relatie!
Fara comunicare nu e nimic!
Iar cat despre colega ta, stai linistita. Vorbeste invidia si rautatea din ea. Daca tu te cunosti pe tine insati si stii cat valorezi, e ok!
Baiatul are o problema. Nu se aduce a treia persoana intr-o discutie confidentiala. Ii lipseste ceva la educatie. Eu as zice sa-ti gasesti unul care sa nu arate altora ce discuta cu tine.
Ah uite ca ai scapat si numele lui si anume ca il cheama Denis.Eu spun ca ar fi mai simplu sa incerci sa il prinzi singurel si cu inima in dinti sa ii spui tot ce ai pe suflet.Nu eziti nimic si poate ca si el e ca si tine trebuie doar sa faca cineva primul pas si nu prin biletele ci fata in fata! seara faina!
In primul rand fii sincerca cu tine insuti si asuma-ti faptul ca nu ai un iubit. Apoi, comporta-te cu el normal si comunica mai mult, glumeste...etc. Posibil sa fi scris acel biletel sub presiunile acelei fete, insa in orice caz, nu e precis ca te place.
Hmm,e dragut ce se intampla intre voi, dar n-am priceput faza aia cu biletul inca, mi-o mai poti explica odata te rog?
Pai impreuna cu fata de care i-a placut mi-au pus un biletel in care scria ca nu ne potrivim.Dar nu am pomenit nimic de dragoste sau ceva de genul.
In cazul asta amandoi sunt doua vaci, el e putin cam usor de influentat, s-ar putea s-a cam suferi din cauza lui, dar el te cam place daca e corect tot ce ai zis mai sus
E corect...Numai ca ma enerveaza aia. Oare sa continui sa ii zambesc si sa ii fac cu ochiul?
Nu il intreb pentru ca e prea devreme...L-am sunat si i-am zis ca l-am mintit in legatura cu biletelul in care i-am zis ca nu il plac.Am facut asta pentru ca vedea si colega aia.
Sa nu cumva sa-i zici atat de repede ca il placi, fa-l pe el sa-ti zica primul, e cel mai bine, adu subiectul in discutie printr-o mica glumita si ai sa vezi ca totul o sa decurga super
Deja am facut asta.oarecum.Eu l-a biletelul ala i-am raspuns ca nu il plac ca am iubit etc. (nu e adevarat). Cand am ajuns acasa l-am sunat si i-am zis ca l-am mintit.A zis ca ne vedem maine.merci ca esti interesata! vrei sa vb pe messenger?
Daca nu poti sa il intrebi comunica si tu prin semne poate e mai usor pentru tine.
Nu pot sa il intreb...am mai patit asa si nu a iesit tocmai bine (in fine, el a si flirtat putin cu mine) dar vreau sa imi spuna el daca simte ceva pentru mine