| FrdgDxnis12 a întrebat:

Salut TPU.
De la cati ani poti sa fumezi tigari electrice sau sa vapezi? Am niste colegi de 14 ani care fac chestia asta, am citit si pe net si zicea ca nu afecteaza organismul dar acum nu stiu ce sa cred.

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu stiu unde ai citit tu, dar cu siguranta nu pe website-urile medicale unde medicii trag un semnal de alarma sa nu lasam copii sa vapeze (fumeze tigari electronice), fiindca le distruge plamanii si pot murii in chinuri.

Daca era dupa cum voiai tu si colegii tai, vapingul pentru copilasi era accesibil, dar in realitate este INTERZIS copiilor si este ILEGAL, tocmai ca sa va protejam fiindca nu sunteti stiutori de cat de grava este boala, care apare in urma fumarii unei tigari electronice.

| Brizbriz a răspuns:

Legal 18
IMBECIL orice varsta, inclusiv minor sau major
de ce imbecil, pentru ca fumatul sau vapatul sunt o IMBECILITATE
din cauza ca nicotina ESTE O OTRAVA, evident ca afecteaza organismul

iar ce ai auzit tu e faptul ca fumatul, e mult mai nociv, pentru ca tragi in plamani si gudron, si alte tampenii care sunt in tutun, nu numai nicotina

| mont a răspuns:

La oricati ani si nicicand totodata. happy

| ZappyTv69 a răspuns:

De la 12 ani ai voie sa le cumperi ne însoțit. Dar nu e ok sa fumezi. Și logic că afectează organismul, nu tragi așa doar aer natural cu fructe/aroma

| DaFrateEuSunt a răspuns:

Eu zic 16, ca macar la 16 ani ai putin creier si constiinta si ai catusi de putin idee de riscurile pe care le are un lucru care poate fi practicat. Cu alte cuvinte, la 16 ani ai asumare.

De asemenea, daca ar fi sa le pun pe o scara de la 1-10, ca pericol pentru organism, vaping-ul ar fi pe la 7, iar fumatul pe la 9, considerand ca ai consuma un vape la 4-7 zile, respectiv 4 pachete de tigari pe saptamana.

| ViruseZ a răspuns:

Nu prea ar fi bine sa fumezi deloc, la orice varsta afecteaza organismul

| AjutorLaNevoie351 a răspuns:

Ba, eu zic sa nu fumezi. Du-te si fa sala mai bine.