Sfaturi?
Discuta cu profesoara respectiva, cu siguranță te a înțeles din prima, altfel nu îți sarea în ajutor.
De asemenea transmitele și părinților aceste lucruri, ca nu este normal ce se intampla.( este direct pedofilie și oamenii ăștia nu au ce cauta în sistemul de învățământ, contează ca cineva sa spună ceva nu sa tacă, altfel vor exista mereu alte victime și după tine.
Poate te transferi? Sau dacă nu, încearcă să te muti din prima banca la ora lui și în pauze stai cu alți elevi, o prietene ceva cu care sa vorbești sau te poți preface ca înveți și ești ocupata, evita comunicarea pe lângă subiect în orice caz( doar materia și atât ).
Mulțumesc mult! Din păcate nu mă pot muta din banca în care stau fiindcă la diriga ne va sancționa...Îți mulțumesc iar pentru sfat, o sa încerc sa fac ce mi-ai sugerat și o sa vad dacă o sa existe o schimbare
Buna.Nici mie nu imi suna prea ok, vorbeste cu acea profesoara despre cum primesti prea multa atentie din partea lui si ca te cam nelinisteste.
Faptul că acea profesoara te-a chestionat in legătură cu el, poate înseamna că nu ești prima eleva în situația asta.
Ce e de făcut? Evita-l cat poți, comportă-te cat mai formal indiferent de ce te încurajează el sa faci. Nu îi vorbi niciodată neîntrebată, evita orice contact care nu e strict necesar.
Până la urmă vei scăpa de el când termini cursurile.
BrianMoser întreabă:
miriaaaanaa3 întreabă: