| Hangover a întrebat:

de mult nu am mai pus o intrebare deci cred ca e timpul sa va cer ajutorul.happy Am 13 ani, 1.63-1.64 inaltime si 49 kg. Problema mea este ca sunt prea slabasad Sunt bine dezvoltata, menstruatia o am de la 11 ani jumate, am 88 cm in bust, asa... insa vreau sa ma ajutati sa ma ingras in jur de 6-7 kg si nu stiu cum... Va rog nu-mi spuneti lucruri de genul"trebuie sa mananci multa carne" sau "trebuie sa bagi in tine cat intr'un spital"laughing caci eu nu mananc exagerat de mult si nici nu ma dau in vant dupa carne, dar manac. Va rog ajutati-ma, si promit ca dau FUNDITA:* >APP- si va rog, fara medicamente si consultari la doctori, sau vitamine fel de fel:*

Răspuns Câştigător
| ThatGirl19 a răspuns:

Pfoooai :Xlaughingpai cine a zis ca esti prea slaba laughingmajoritatea fetelor cred ca te invideaza pentru greutatea talaughingDar daca tu asa crezi straight faceEi bine probabil ca alimentele nu ti se aseaza pe tine fiindca faci sport? Evital daca doresti sa te ingrasi si totusi nu cred ca exista o problema asa este organismul tau laughingAlimentele nu se depunwinkingsi eu zic ca ar trebui sa tte bucuri :*Cate fete nu viseaza asta? fundita:X?

2 răspunsuri:
| heartslow a răspuns:

Sal, cum a spus si "PapushaTa" nu fa sport, (daca faci), mananca la ore mai tarzi pe la 1 noaptealaughing, si incearca sa mananci multe fructe si dulciuri, da totusi cu masura laughing, ingrasa, da sa nu faci diabet.
Si daca nu poti sa mananci carne incarca sa mananci, multa paine.
K, cam atat, nustiuh prea multe ca si eu vreau sa ma ingras dar cam atat stiu si eu. Ceao te pup :*, pe tine si bustul tau de 88 de cm laughing rolling on the floor.

| IrimieRaluca a răspuns:

Nu te stresa mult. Cu timpul ai sa vezi ca o sa mai adaugi kilograme. Pentru 13 ani esti foarte bine.