Ai gresit cam mult.
Ai lungit conversatia si nu ai profitat de suspans, de atractia ei de tine cand ai avut ocazia.
Cand vorbesti cu o fata incearca sa pastrezi conversatia cat mai scurta 5-10 minute, iar pe sfarsit ii spui ceva gen "Uite eu maine merg (la film, sa beau un suc, gasesti tu o idee) daca vrei poti sa vii si tu) aici cel mai probabil ea o sa spuna ceva gen "a pai stii, vreau sa ne cunoastem mai bine" aici tu iti folosesti *bilutzele* si ii spui, "si eu tot asta vreau, tocmai de aceea am propus sa ne vedem, nu sunt adeptul relatiilor consumate pe internet" aici deja ai ajuns in punctul in care e decizia la ea, daca zice nu simplu, e clar, nu te place, nu are rost sa insisti, daca iti zice ca e ocupata, ii spui "bine, atunci astept mesajul tau cand vrei sa iesim", sau spune da, si gata, te-ai scos.
Acum in situatia ta, trebuie sa sari direct la ce am spus mai sus, la scosul in oras.
Acum sa lamuresc ce am zis mai sus.
De ce nu e bine sa te lungesti la conversatii: Lungesti prea mult discutia, exista posibilitatea sa-si formeze o idee proasta despre tine in acel timp, exista posibilitatea sa se considere plictisitor pe final, sa creada ca stie tot despre tine si sa nu o mai atragi, si desigur in cazul in care o atragi, ajungi inevitabil la iesirea in oras unde, spres uimirea ta o sa va uitati unul la altul fara un subiect de discutie deoarece toate le-ati consumat deja.
De ce nu o inviti in oras, ci o "chemi": Chiar daca in esenta e acelasi lucru si crezi ca e mai frumos sa o inviti, nu uita ca tu esti masculul in relatie deci automat nu trebuie sa te rogi, tu ii oferi oportunitatea sa fie cu tine in preajma, e alege daca o accepta sau nu, in schimd daca o inviti e ca si cum te-ai ruga de ea sa-ti ofere din timpul ei, ceea ce nu e bine, aici trebuie sa fie exact invers.
Cam asta cred ca a fost de spus, daca e ceva de clarificat astept mesajul tau.
Si inca ceva de precizat:
Complimentele: Nu isi au rostul cat timp nu va cunoasteti cu adevarat, nu ii spui ca e frumoasa, sau alte chestii de genul, imagineaza-ti de la cati alti baieti a mai auzit asta, deja e plictisita, daca simti nevoia sa ii faci un compliment, nu te lega de frumusetea ei, ea asa s-a nascut, a fost norocoasa, o stie, nu e nevoie sa-i repeti, in schimb poti incerca sa-i spui ceva gen "ce gusturi bune ai", "pari interesanta", "imi place cum gandesti".
Daca mai ai nevoie de alte sfaturi, te astept cu mesaj.
Fii direct! Scoate-o la o cafea/suc. Daca refuza, e clar - nu te place ca si iubit. Succes!
Eu zic sa vezi daca sta in preajma altui baiat. Incearca sa o mangai usor, sa o faci sa rada si vezi cum reactioneaza. Spune-i ca o iubesti si vezi cum iti raspunde. Daca fata asta nu mai e interesata deloc de tine eu zic sa luati o pauza. O sa vezi ca dupa ceva timp petrecut fara tine o sa regrete ce a facut. Daca se intoarce la tine nu o respinge instant. Las-o sa vezi cat timp insista si daca chiar pare interesata de tine din nou mai da-i o sansa. Ai grija sa nu cumva sa se intoarca la tine doar pentru ca vrea o relatie. Mi s-a intamplat doar ca eu sunt fata. Pur si simplu l-am respins iar acum s-a intors la mine. Fa-o sa vada ce a pierdut si tine-te tare!