| Bl4cKLy0n a întrebat:

De o vreme pun prea mult la suflet glumele și batjocura pusa pe seama mea. Știind ca nu am nicio problema, încerc sa le răspund sec, ca și când nu mi-ar păsa deloc de părerea lor și de ceea ce zic ei despre mine.
Problema este ca ma stresez mult și și ma gândesc la ceea ce au zis ei mult timp.
Îmi puteți da niște sfaturi cum sa nu îmi pese de părerea lor despre mine, sau cum sa nu pun la suflet? Înțeleg ca sunt copil și e normal sa mai îmi zică un coleg ca sunt intr-un fel sau altul, dar eu pun prea mult la suflet, din păcate.
Va rog sa îmi dați un răspuns serios..Am vorbit și cu parintii dar as vrea mai multe sfaturi.

Răspuns Câştigător
| Kerre a răspuns:

Incearca sa pui presiune, nu le mai atrage atentia, nu mai vorbi cu ei si daca tot te batjocoresc in continuare atunci intoarcele-o cu aceiasi moneda.

4 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

CEl mai bine nu ii mai baga in semaa o saptamana sa vezi cum reactioneaza.

| Emma30555 a răspuns:

Sunt doar vorbe și nu trebuie sa te doară atât. Sunt simple experiente care vor trece. Poți sa i și înfrunți și sa i pui la punct pe unii dintre ei sa le zici și tu vorbe mai răutăcioase dar mai bine ii lași în pace ca nu merita

| 2k18Tpu a răspuns:

Spunele si tu vorbe grele sau nu îi mai baga in seama.Asa e scoala nu ai ce sa faci.

| Seby7444 a răspuns:

Celmai bun sfat e sa nu m.ai vb cu nimeni timp de o saptamna