In primul rand e de preferat sa fii mai increzatoare in propriile forte. O persoana cu incredere in sine ofera stabilitate celor din jur. Daca ai o prietena sau un prieten foarte bun -> iesiti la film, in mall, in parc, la muzeu, la teatru etc. Poti merge cu mai multe colege la un suc dupa scoala. Spre exemplu, vii cu ideea aceasta intr-o pauza: "Hei! Eu si X mergem in locatia Y. Vreti sa ne insotiti/sa veniti si voi?". Cine vine bine, cine nu, inseamna ca are alta treaba.
Nu stiu ce varsta ai, dar recomand voluntariatul. Vei ajuta, vei cunoaste oameni si vei putea sa iti dezvolti abilitatile de comunicare, de colaborare.
Te poti inscrie la,, Cercetasii Romaniei" daca iti permite timpul.
Nu e rau sa fii timida. Comporta-te natural si vorbeste cu ceilalti. Daca iti place sa desenezi, sa compui poezii, sa canti - arata-ti talentul. Chiar daca ai putini prieteni, bucura-te de momentele petrecute cu ei.
Inscrie-te prin tot felul de cercuri ce au legatura cu hobbies tale (muzica, dans, teatru etc.) ori pe la ong-uri, voluntariate etc.
Te apuci de un curs, un sport, un voluntariat - așa ai ocazia să te și dezvolți, să cunoști și oameni.
Really? Asta nu depinde de cati ani ai... oricum am 14.
La 14 ani esti inca mica. Iti vei dezvolta cu timpul abilitățile de socializare, exersand.
Cum adică trebuie sa ne întâlnim? Dacă chiar vrei sa ma ajuți poti sa imi scrii la mesaje...anyway
Hai să ne cunoaștem! 0758518168! whatsapp
Nu mersi. -.-