| UnknownError a întrebat:

De saptamana trecuta, marti, vin de la scoala, mananc si vreau sa ma bag la PC dar mama imi zice "Nu mai ai voie decat in weekend cate o ora pe zi".A cazut cerul pe mine (cum eu fara calculator?)Prima oara m-am gandit sa intru cu tupeu dar am zis sa nu agravez situatia.Invat destul de bine (la fizica am 8, la franceza 8, engleza 8, mate 7).Dar o zis sa nu ma mai lase la PC ca sa nu se enerveze mereu stinge calculatoru, stinge calculatoru.Eu de obicei stau 3-4 ore la PC dar acum.....Nu stiu ce sa mai fac ca sa am voie la PC si in timpul saptamanii macar 1 ora pe zi, dar ar fi altceva.Asa doar in weekend ce mare scofala.Stiti vreo metoda ca sa ma lase sa ma joc la PC si in timpul saptamanii macar o ora.Am 13 ani big grin.

Răspuns Câştigător
| YourDreams a răspuns:

In timpul acesta cand stai pe net, fa-ti un plan foarte formal. Cauta informatii despre P.C, cu ce ajuta el in viata copiilor, grafice si chestii din astea si sigur o indupleci pe mama ta :* O sa zica ca te-ai straduit mult si o sa te lase. Bafta!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cere argumente de ce nu te mai lasa asa des si discuta cu ea.

| AlCoLiKdEnIsA a răspuns:

Spune-i ca ai referate

| Diana769 a răspuns:

Spune-i ca ai de facut tee si ai nevoie de wikipedia sau orice site educational.