| ThePowerlifter a întrebat:

De vreo 5 luni imi place de o fata.Treaba este ca eu cred ca si ea ma place.De ce as crede eu asta? Deoarece:
-mi-a spus de ziua mea la multi ani pe facebook
(ceea ce nu o mai facuse)
-am fost singurul la care mi-a multumit intr-un mod mai diferit sa spun fata de ceilalti colegi
-cateodata se uita la mine
-cand ies la tabla pare mai interesata de mine
-odata cand am trecut pe langa ea a lasat capul in jos si eu spunandu-i pa si ea la fel(pentru. ca plecasem de la scoala)
-odata cand m-am uitat in ochii mei si ea in ai mei mi se paruse ca ramasese o perioada mai mare de timp uitandu-se la mine(parca se blocase putin)
Ce vreau eu sa spun este ca de la un timp nu imi mai da semne ca ma place(doar putin) dar eu in acelasi timp vorbisem cu ea pe facebook.Ce este ciudat este ca lucrurile acestea le face rar...Intrebarile mele sunt:
1.De ce o face mai rar? Ea nu este o fire timida deloc, ba chiar e mai populara in scoala si eu timid
2.Credeti ca ma place?

Răspuns Câştigător
| florinp a răspuns:

Eu cred ca te placewinking Faptul ca nu mai este atat de evidenta ca inainte sa-ti dea motive ca o interesezi se intampla probabil pentru ca esti prea timid si nu ai facut un pas pentru a te apropia mai mult de ea. Daca iti place asa mult de ea incearca sa vb direct cu ea intr-o zi si intreab-o daca iar face placere sa faceti ceva impreuna ..intereseaza-te ce ai place sa faca ..sa se dea cu rolele ..filmele ..beti un suc in oras. Nu ai nimic de pierdut daca incerci pentru ca daca te refuza ..macar sti ca ai incercat, baftawinking

5 răspunsuri:
| AndyLavy a răspuns:

Poate doar interpretezi anumite lucruri, si le dai prea multa importanta.
Nu stiu ce sa zic, cel mai bine ar fi sa o intrebi chiar tu.

| mona a răspuns:

Garantat ca te place dar de ce o face mai rar chiar nu stiu

| Adry05 a răspuns:

Bună!
Eu cred că da, totuşi mai bine o întrebi ca să te asiguri deoarece unele lucruri pot fi interpretate greşit, şi astfel înţelegi lucruri care nici pe departe nu erau în acel fel.

| NoNameexd a răspuns:

Ai grija, deoarece sunt destule fete care vor doar sa afle ce simti pentru ele, iar pentru asta fac diferite jocuri ca sa te seduce. Daca o placi asa mult vorbeste cu ea f2f,ca sa poti vedea cu adevarat, pentru ca daca vorbesti pe mess/facebook nu o sa afli cu adevarat ce simte pentru tine! happy

| Hokostbaby a răspuns:

Cum ti-a mers? Ai intrebat-o? Ce ti-a spus?
Sunt in aceeasi situatie ca tine si nu stiu ce sa fac