Apararea ta este faptul ca doar l-ai primit si nu l-ai facut tu public pe grup. Ai fost rugat sa-l impartasesti in privat, dar nu te-ai gandit ca acea postare va fi vazuta de toti. Vina e a celei care l-a facut public. Putea sa-l priveasca si sa-l stearga sau sa pastreze mesajul ca text privat. Si atat. Banuiesc ca e singura colega care l-a primit de la tine.
Ea va trebui sa explice cum a ajuns materialul pe grup (daca ea a facut asta sau altcineva).
Trebuie sa declari ca nu incurajezi astfel de fapte de violenta si ca materialul a fost vizionat din motive de minima curiozitate. Nu ai crezut ca acea inregistrare poate fi reala.
Nu iti mai face atatea griji degeaba. Doamna diriginta nu are ce sa-ti faca atat de grav, poate doar te cearta ca folosesti Facebook-ul nu intr-un mod tocmai bun (asa crede ea). Ii spui cum a stat treaba, ca nu stiai despre ce video e vorba si apoi unii colegi ti l-au cerut. I-ai avertizat ca sunt imagini nasoale si cine a vrut s-a uitat, cine nu, nu. Nu e vina ta. Si eu am primit un video asemenator pe grupul clasei dar l-am sters direct, nu am invinovatit pe cel care l-a trimis. Asta puteau face si "colegii plangaciosi", puteau sa il stearga pur si simplu fara sa afle parintii si asa mai departe.