| Tudormatei a întrebat:

De ziua mea (13 dec) sau de craciun imi doresc o chitara. Sunt incepator, vreau sa ma apuc... Am gasit cateva care sunt destul de ieftine, problema este ca nu stiu cum sa le spun parintilor.Am mai pus intrebarea aceasta, dar raspunsurile nu m-au convins asa mult. Multumesc!

4 răspunsuri:
| Hexiled a răspuns:

Pai poti incerca sa aduci i discutie cu parinti tai chitarile si cati copi si-au facut o cariera din chitara
Poti sa le zici asa ori sa zici ca te pasioneaza mult acest lucru si ca ai aplicati pe pc sa canti la chitara si sigur ii va induiosa succes

| VladHelp a răspuns:

Spune-le ca asta iti doresti tu din inima. O chitara nu este chiar scumpa si ai de unde alege. Spune-le ca nu iti doresti jocuri pe calculator sau alte minuni. Prin chitara, oamenii se exprima. Bafta!

| Anonymus9 a răspuns:

Cu curaj! Mai intai adu discutia despre sarbatori, apoi de bradul de craciun si spune-le ca ti-ai dori chitara si ca te-ai informat despre preturi si ca esti convins ca o sa inveti, dar atunci parintii tai o sa iti spuna,, Dar pe cine gasesti tu sa te ajute sa canti? iti ia scump orele daca vrei sa inveti'' si tu trebuie sa le raspunzi,, Am gasit pe youtube lectii de chitara incepand de la lectia 1 ce consta in acordarea chitarii pana ajungi sa canti cantece intregi''. Sper sa ai ce iti doresti!

| Muhibbi a răspuns:

Cum sa le spui? Cu gura... Le spui ca se apropie Craciunul si ziua ta si ca ar putea sa combine ambele cadouri in unul singur, in cazul tau chitara. Incearca sa exprimi cat de mult iti doresti sa inveti. Dar daca nu au destui bani sau nu vor, sa stii ca o fac dintr-un motiv anume. Doar nu te-ar refuza aiurealaughing