| Iulian000 a întrebat:

..Deci...am 15 ani si pana acum nu am avut nicio iubita si nici nu am "primit" primul sarut..credeti ca ar trebui sa imi fac griji? ..pana acum am intrebat 3 fete daca vor sa imi fie iubite si toate au refuzat.Ce ar trebui sa fac?
Cel mai bun raspuns primeste funda...

Răspuns Câştigător
| Roseonlight a răspuns:

Nu te agita, nu e nimic in neregula daca nu ai sarutat sau nu ai fost cu vreo fata pana acum.cat despre cum sa ai vreo prietena...doar distreaza-te si ai incredere in tine... odata ce fetele observa asta nu vei mai avea prolema asta.parerea meahappysucces

4 răspunsuri:
| Radu284 a răspuns:

Asta cu "vrei sa fii prietena mea?" e o prostie, nu asa iti faci prietena. Daca vrei o prietena, vorbeste mai mult cu fetele, si vezi carora din ele le place si lor s avorbeasca cu tine. Daca nu par interesate, nu mai continua. Daca par interesate, vorbeste mai mult, afla cat mai multe despre ele, etc.

| Danişor a răspuns:

Salut! de ce sa te agiti? nu este nimic in neregula daca nu ai fost sarutat inca de vreo fata.Cat despre cum sa ai vreo prietena doar distreza-te frate si sa ai si tu incredere in tine happy odata ce fetele vor observa.Nu vei mai avea problema asta.Mult succes!

| Iulian000 explică:

Multumesc tuturor de raspunsuri dar cel al lui Roseonlight mi s-a parut mai explicit...Multumesc tuturor inca odata

| AlecsMH a răspuns:

Nu te ingrijora! Nu ai de ce sa iti faci griji man va veni si sansa ta. Poate nu ai abordat acele fete cum trebuie. Citeste, invata despre ele si practica ceea ce ai citit.