| 5uMMeR a întrebat:

Deci, am aproape 14 ani si sunt baiat. Nu stiu daca e prea devreme, dar uneori ma gandesc ca nu stiu ce sa fac cu viata mea, in sensul ca : Majoritatea colegiilor mei de clasa stiu ce vor sa fie pe viitor, s-au gandit deja la facultate, liceu, etc. Inca nu mi-am gasit talentul, si nu stiu cum sa-l gasesc...Credeti ca mai am timp, sau ca e timpul sa ma gandesc la viitor?

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

N-are rost sa-ti faci planuri de la varsta asta. Iti spun eu ca acei colegi ai tai care stiu ce vor sa fie pe viitor se vor razgandi de 2-3 ori inainte sa intre la facultate. Asa am fost si eu, la varsta ta voiam sa ajung medic, iar acum sunt student la istorie cu dorinta de a deveni profesor. O sa gandesti altfel cand vei mai creste, vei privi si alte aspecte, ba chiar vei fi ajutat si de diferiti profesori universitari care vor veni la voi la liceu sa-si faca reclama, iar inainte de BAC cu siguranta vei sti ce drum sa urmezi. Nu-ti face probleme.

1 răspuns:
| vampyremisa a răspuns:

Eu cred ca mai ai timp dar nu il irosi. Incearca tot felul de chestii. Citeste tot soiul de carti. Sigur vei gasi ceva!