| BitKode a întrebat:

Deci am mai pus intrebari asemanatoare dar tot nu am primit un raspuns care sa ma lamureasca. Eu am fost cu o fata pe care inca o iubesc, dar un prost a facut tot posibilul sa ne desparta, sa fie el cu ea. Eram foarte fericiti dar ala i-a spus fetei ca eu as fi zis ca stau cu ea la misto, ca nu o iubesc si ca fac asta doar sa ma dau mare in fata prietenilor ( ea este genul acela de fata de care s-ar indragosti orice baiat ). Am stat de vorba cu ea si i-am explicat iar ea a zis ca timpul o sa rezolve totul. Acum problema e ca ala s-a imprietenit si cu sora acestei fete si se duce acasa la ea. Fata inca ma iubeste, stiu sigur deoarece cand ne mai inalnim se uita in ochii mei, zambeste, ma intreaba care mai e viata mea, si mereu ma intreaba daca am gasit pe altcineva, si eu bineinteles ii spun ca nu. Azi a venit la mine si m-a luat de mana, mi-a aratat ca a facut cumparatur laughing (fetele tongue ) si la sfarsit a zis vino sa te pup ca trebuie sa plec. Ce sa fac sa fiu iar cu ea. Cum il scot pe tampitul ala din relatia mea cu aceasta fata? De ce trebuie sa se bage el sad El acum are o prietena pe care o cunosc, ce ar fi daca si eu m-as combina cu acea fata? Oricum eu nu o sa fac acest lucru ca nu sunt nesimtit, da oricu tipului o sa ii dau o bataie calumea cand il prind. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Pauu16 a răspuns:

Eu zic sa ii spui fetei cat de mult o iubesti si sa o convingi ca acel baiat vrea sa-si bata joc de ea si vrea sa iti facantie in ciuda...sa nu te combini in niciun caz cu prietena acelui baiat sau sa-l iei la bataie pentru ca s-ar putea sa se supere fosta ta prietena ...trebuie sa-l ignori si sa vorbesti doar cu ea si sa-i deschizi ochii.

1 răspuns:
| MiyakoSaki a răspuns:

Nu fi nesimtit ca el, daca ii furi prietena? Patetic. Daca o iubeste pe fosta ta iubita, atunci recuceresti-o.Nu lasa pe acest baiat sa obtina ceea ce vrea.Inca mai exista o sansa sa-i arati ca tu esti cel potrivit pentru ea, si nu cel de mai sus. Poti sa o recastigi spunandu-i de toate momentele voastre fericite impreuna, de toate bucuriile si toate cele.Este normal sa te iubesca pe tine mai mult, doar ati avut o relatie insemnata, presupun.Mai spune-i iar si iar ca v-ati despartit din cauza unei minciuni, si ca singurul care a vrut sa profite si sa se dea mare a fost inculpatul de mai sus laughing Te va crede. Daca te mai iubeste, sau mai bine zis, daca te-a iubit, se v-a intoarce la tine. big grin