Nu ai niciun motiv sa te razbuni pe ea, dai dovada de invidie, am avut si eu prietene de genul asta, sunt multe fetiscane ca astea si le stim toti denumirea, eu una ma simt mai presus decat ele, nu cred ca are vreun rost sa te razbuni pe ea. Las-o in prostia ei, imi cer scuze de exprimare.
Intrebare? Ti-a facut ceva ca sa te razbuni pe ea? Ei bine te razbuni pe cineva doar atuncea cand cineva iti face ceva tie personal familiei sau prietenei bune. Daca ei ii place sa fie asa,iar tu consideri ca nu este bine,vorbeste cu ea,iar ea daca nu va intelegi isi va da seama singura la un moment dat, ca felu sau de a se comporta ii va aduce multe rele, si va ramane cu putini prieteni sau deloc.
Buna. razbunarea e arma prostului, scuze ca zic dar mai bine vedeti-va de treaba voastra pentru ca Bunul Dumnezeu are grija de tot. N-are rost sa ii faceti rau asta e.
Succes.
Ciao
Eu iti zic sa o lasi...la mine s-a bagat o asa-zisa prietena a mea intre mine si iubitul meu si nu m-am razbunat roata se intoarce las-o ca va platii pentru greselile ei
Din cate ai zis tu nu mi se pare ca ai avea vreun motiv sa te razbuni pe ea. Sunt de acord cu tine ca nu era un comportament adecvat, dar voi probabil sunteti doar geloase pentru ca ea are parte de mai multa atentie din partea baietilor din clasa. Nu trebuie sa te razbuni pe ea, baietii din clasa doar se folosesc de ea iar peste putin timp se vor plictisi de ea si nu ii vor mai da atentie.
Buna Dicsi, as zice sa nu te razbuni pe ea.nu stiu daca ai auzit dar este o vorba "nu te pune cu prostu ca are experienta"