N ai de ce sa bagi frica in nimeni, exista prostie oriunde, mai ales intre copii
Daca esti clasa a 8 a, urmeaza liceul si din ce in ce o sa scapi de copii si o sa intalnesti oameni maturi
Pot sa te strige oricum, nu e vina lor ca sunt idioti, e pur si simplu vina ta ca iti pasa de ce cred altii
Stai linistit, cu timpul vei intelege si tu ca doar parerea ta conteaza si n o sa ti mai pese
Mi-a placut cum ai spus la sfarsit "cu timpul vei intelege si tu ca doar parerea ta conteaza si n o sa ti mai pese" pentru asta iti dau funda
Vorbeste cu parintii tai.Pe mine ma fac SATANISTA doar pentru ca nu cred in Dumnezeu, dar nu-i bag in seama. Uneori le zic "Hai mars, javrelor, ca o sa va mananc sufletul.Va fac loc in iad la Satana!" dar nu cred nici in Satana.Asa ca,daca nu le dai atentie, o sa se potoleasca, daca nu, incearca sa faci si tu ceva gen "Da, sunt cioara.Care e problema voastra, romanilor? Va simtiti inferiori mie? Hai lasati-ma, ca va cacati pe voi si stiti numai sa critiati!".Nu-i lasa, trebuie sa te impui.Bafta!
Ok deci cred ca am gasit o solutie bataia pe ei de fiecare data cand ii vad. Ms de raspunsuri.
Salut
As dori sa te intreb daca ai spus vreodata aceasta problema parintilor tai sau profesoarei?