| AlexSadik a întrebat:

Deci am o problema foarte deosebita si pentru mine este o dilema din care numai voi ma puteti scoate. Plac o fata foarte mult, fosta mea prietena, am fost si sunt indragostit de ea... ei ii place de mine si mi a zis asta, dar faza e ca ea nu vrea in ruptul capului prieten si mereu cand vb cu ea ma dau peste cap adica ma gandesc numai la ea si ma simt nasol ca nu pot fi cu ea, ea nu vrea deloc deloc, si de vreo 3 luni incerc sa o evit adica daca nu am contact cu ea ma simt calumea, daca am ma simt ultimul *** indragostit de ea, asa ca vineri e balul si ACUM e dilema, eu cu ea am mai vb si pentru o seara la un bal am putea face "chestii" adica stiti cum merg lucrurile intr un club cu cineva care mai ales se si plac, dar numai in seara aia va fi probabil ca ea tot nu o sa vrea, deci ori sa o invit la bal sa mearga cu mine si garantat i seara aia se intampla ceva cu noi, si dupa aia ma simt nasol ori sa nu o invit si probabil sa fac ce vrea muschiul meu sa dansez cu orice fata si sa fac orice cu orice fata si sa ma simt BINE! adica ce sa aleg, sa fiu cu fata care mi plaxce cel mai mult si sa lupt pentru ea adica sa ma chinui practic pana imi ies aburi pe fund sa fiu cu ea, sau sa fiu cu orice fata un drum relativ usor fara obstacole si sa ma simt bine?

Răspuns Câştigător
| Lora a răspuns:

Okkkk deci e posibil ca ea sa te puna la incercare sa vada daca tu chiar o iubesti asa cum spui si lupti pentru ea sau te lasi de sportul asta cand vezi ca e grelutz sa o cuceresti si-atunci va fi dezamagita si probabil o sa iti spuna daca a fost o incercare ca te-a pus in probe. Ori ea chiar nu isi doreste iubit, dar stim noi cum e, spunem nu nu nu si cand ne loveste iubirea uitam toate negatiile pronuntate. Daca e sa o inviti la bal iti dai seama ca nu e frumos sa o lasi pe ea deoparte si tu sa iti faci de cap cu altele, deci te distrezi cu ea si incerci din rasputeri sa o faci sa fie interesata de tine, te pui in mister putin si nu arunci toate cartile pe fata, fa-o sa fie curioasa, sa vrea si ea sa te cunoasca.Astea fiind spuse iti doresc mult succes in cucerire!

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lupta pentru ea