| MatteoAlex a întrebat:

Deci am o problema mare. Mâine trebuie sa ma bat cu un tigan si va rog sa ma ajutati cu sfaturi. Inainte sa dati comentarii cu de ce nu te duci la parintii tai sau de ce nu fugi de el, ascultați ce o sa povestesc. Deci totul a inceput cand unul i-a zis lui ca l-am injurat de morti si eu nu l-am vazut decat vreo 2 ori in viata cu el. MA JUR CA NU L-AM INJURAT DE MORTI. In fine, eu m-am cunoscut cu el de la fosta mea gagica. Faza e ca el ma aleargă de cateva luni si eu tot fug de el pentru ca face box si lupte libere. Faza e ca nu are cine stie ce brand dar eu nu am facut niciun sport de asta de contact. Si nici nu pot sa zic ca stiu sa ma bat. M-am batut in vara cu unu si nu stiu ce sa zic.A fost cam egal a venit cu bunica-sa la mine))) in fine sa continui...eu am dat mâna cu el si mi-am cerut scuze desi n-am facut nimic dar el tot continua sa ma fugareasca. Si a zis ca pana nu o dam parte in parte nu o sa ma lase in pace si am acceptat pentru ca nu mai puteam, la un moment dat poate afla si unde locuiesc si va dati seama ce s-ar fi intamplat. La mine faza e ca atunci cand ma bat uit tot si imi bate inima foarte tare si mai sunt si 3 runde ca na asa au zis ăștia sa facem ca sa nu ne omaram, daca stiti ce zic. Eu nu pot rezista 3 runde ca imi bate inima prea tare si mai am putin sa leșin, adică poate il bat prima runda dar dupa celelalte ma face praf si in plus face box si cred ca face de ceva timp. Va rog dati-mi niste sfaturi sa rezist sa nu ma bată si sa fie egal. Nici macar nu stiu sa tin garda corect. Mâine e bataia, astept răspunsuri bune si nu la caterinca. Pwp

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

N-o sa-ti placa dar n-ai pic de minte, daca crezi ca o sa rezolvi ceva. Spune imediat parintilor si eventual puteti reclama la politie.

| Andreeush a răspuns:

Tu nu ești sănătos la cap.

Răspuns utilizator avertizat
| MPersephone a răspuns:

Mititelu vrea sa se bata? Ei, hai, mai intai sa iesi din gradinita si sa te stearga mama la gurita, apoi te loveste cineva si incepi a plange. Stai cuminte, copilas.

Răspuns utilizator avertizat