| LifeWithoutSense a întrebat:

Salut tpu.Deci am si eu o intrebare.Cum pot sa ma ingras? Si prin ingrasare nu ma refer la muschi ci ma refer la șunca fratilor sa fiu gras cat un butoi deoarece m-am saturat sa fiu tot la 50 de kg ca ultimul slabanog... Dar nu vreau sa ziceti " mancanca fast-food" ca stiu asta, daca se poate sa dati mai multe sfaturi.

Si poate nu va intereseaza funda dar totusi o sa o dau celui care da cele mai bune sfaturi! happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananca mult (orice vrei) tarziu. Poate fi un sandvis sau o ciocolata nu conteaza sa fie pe la 9 jumate seara. Si in timpul zilei mananca putin si des. De exemplu o punga de chipsuri la 5 jumate si la 6 popcorn sa fie de astea care sti si tu ca ingrasa. Oricum ai grija cu ingrasatu ca e usor sa pui da greu sa dai. In primele zile incearca sa nu faci prea multa miscare dau dupa mentine-te nu ca sa slabesti ca sa fii sanatos. Daca vrei sa mananci sanatos si sa te ingrasi incearca paine si banane multe. Da bananele ingrasa. Multa bafta si ai grija!

| Gicu_Stelea_1994 a răspuns (pentru anonim_4396):

Abtine-te de la sfaturi te rog frumos.Nu inteleg de ce vorbiti daca sunteti pe langa

5 răspunsuri:
| FaraNume1245 a răspuns:

Nu poti sa te faci cat un porc altfel decat mancand cat un porc.

| 393Dan a răspuns:

Nu poti, cel putin atat timp cat cresti. Presupun ca asa tii confivuratia genetic, ca la multi altii. Metabolismul tii dezvoltat foarte bine si cat n-ai manca, nu te ingrasi si in acelasi timp inca si cresti si multa energie merge in directia aia. Unica ce poti face e sa faci exercitii in fiecare zi si sa-ti faci muschi, in felul asta sa-ti faci ceva forme.

| LifeWithoutSense explică (pentru 393Dan):

Pai eu nu mai cresc ca am trecut de 16 ani

| 393Dan a răspuns (pentru LifeWithoutSense):

Oamenii cresc pana la varsta de 22-24. Daca te-ai oprit sa cresti in inaltime, nu inseamna ca organismul inca nu-i in curs de dezvoltare.