| Burlacu006 a întrebat:

Deci am un coleg care a venit debea anul asta la noi in clasa mentionez ca sunt clasa a VIIIa A, si colegul acesta la inceputu anului nu comenta nu nimic, si acum ca la pus profesoara de romana langa 2 fete a devenit mare smardoi omu.Se ia in gura cu toti si daca se ia in gura cu toti macar s-o faca atunci cand e pe buna dreptate.Chiar ieri a venit omu la mine si cica imi zice el.
-Ba eu o sa te bat intr-o zi, si a sarit la bataie. Dupa ce sa calmat m-am dus la el si i-am zis sa nu mai fie asa "smechier" cu mine ca nu-i merge, una ii dau si popa-i canta dar nu vreau sa-mi fac probleme cu diriginta.Ma gandesc sa il urmaresc in drum spre casa si cand ajunge intr-un loc mai fara lume sa ii dau pana vine salvaria. Vreau sfaturi si nu radeti ca imi vine sa il omor.

Răspuns Câştigător
| AnaRadu a răspuns:

Hei.
Nu e nevoie sa il urmaresti si sa il prinzi.
Pur si simplu articuleazal atunci cand e langa tine, daca e ceva ii zici profei tale ca el a fost de vina, ca te-a intaratat si nu ai mai suportat si punct, asta e tot. Sau prindel in weekend. Sau am o idee, nu ii face nimic. Lasal sa se simta bine ca un peste in apa. Stiu ce zici si banuiesc cum te simti dar nu te injosi tu pentru un om de nimic cu 2 fete. Crede-ma ca daca te dai si tu mare si tare la el se face miel. Mult noroc.

3 răspunsuri:
| olaruandra2000 a răspuns:

Fii calm, trateaza-l cu indiferenta asta doare cel mai tare, o sa isi dea seama ca e doar un smeche şi o so termine... Sper ca am fost de ajutor... Funda?

| Bøøgey a răspuns:

Uuu, cineva cu **** mari. Stai parcat ma Batman, poate-ti da ala o bucata de te da pe bulgari. Nu de alta, da' cred ca-i nasol sa vii acasa busit.

| darrio2007 a răspuns:

Nu intra in jocul lui. Poate asta vrea.Cu violenta nu iti creezi decat probleme suplimentare. Ignora-l.