anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci, am un coleg in clasa care isi tot bate joc de mine.In ore scrie pe carti despre mine si familia mea,in pauze da toata mizeria la mine,imi ascunde caietele/cartile dupa tabla,imi ascunde ghiozdanul, imi tranteste banca jos/intoarce scaunul...etc.
Cu diriginta nu am rezolvat nimic! NU MAI SUPORT! Va rog ajutati-ma.Nu vreau raspunsuri gen "nu pune la suflet/nu-l baga in seama", fiindca pur si simplu nu pot.Sunt o fire mai suparacioasa. Multumesc.

4 răspunsuri:
| Trandafiiiiiiiiiiiraș a răspuns:

Buna.
Intr-adevar rasplatitul cu aceeasi moneda e o idee buna, dar sa stii ca el poate spune pe urma ca nu ti-a mai facut nimic, iar tu ai vrut sa te razbuni si ai inceput din nou, si asa mai departe.
Poti sa le spui si parintilor tai sa vina la scoala in pauza mare si sa se ia de el.
Pa, pa.

| NedeaAndrei a răspuns:

Pai si de ce ii permiti sa faca toate astea? Cand vine la tine sa-ti tranteasca banca/scaunul sau sa-ti ia ceiete, etc, spune-i frumos sa termine. daca nu vrea nici asa, da-i mare pumn in ochihappy Bafta!

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Rasplateste-l cu aceeasi moneda.Cand iti ia caietele, ia-le si tu pe ale lui, cand iti ia ghiozdanul, i-al si tu pe al lui, cand rade de tine, razi si tu de el.

| Alexandra58 a răspuns:

Eu i-as face la fel adica i-as plati cu aceeasi moneda. Sper ca te-am ajutat! Eu zic ca merita incercat!