| Sadness12 a întrebat:

Salut TPU!
Deci daca iubitul tau pleaca intr-un liceu in America, si tu ramai singura suferind. Si ramai cu cel mai bun prieten cu care ajungi sa fi tot mai apropiata. Si dupa ce iubitul tau (care a plecat in America la liceu) se-ntoarce si tu esti suparata pe el si ii zici ca esti cu cel mai bun prieten impreuna, si ca in timp ce el a fost in America si tu te-ai apropiat de celalalt. Si a trecut mult timp si acum ii iubesti pe amandoi si pe cel care a fost plecat esti suparata dar nu poti sa-l uiti si inca il iubesti si ca nu poti sa te hotarasti pe care sa il alegi. Pe care ar fi corect sa il aleg ( sa il iert pe cel care a plecat in america si pe care inca il iubesc) sau (sa fiu impreuna cu cel care mi-a fost alaturi) dar eu ii iubesc pe amandoi? Cu care ar trebui sa fiu?
Cel mai bun raspuns primeste "FUNDA"! :*

6 răspunsuri:
| irina41099 a răspuns:

Nu te supara dar, nu crezi ca esti cam ipocrita? Really? Amndoi? Era o vorba care zicea"Cand iubesti doua persoane alege-o pe a doua, daca o iubeai suficient de tare pe prima a doua nu ar fi existat" Mda... Ce vina are iubitul ca a mers in America sa invete? Nu o sa ajunga sa fie tractorist. be proud

| Sadness12 explică (pentru irina41099):

Draga mea, daca nu ai observat intrebarea asta este dintr-un serial dar daca n-ai obsercat nu am ce sa-ti fac... Si in plus in serial is doar scenarii
("Pariu Cu Viata")

| irina41099 a răspuns (pentru Sadness12):

Oh,imi pare rau ca nu urmaresc seriale pentru copiii de clasa a 3a. Din cate am observat, intrebarea era pusa ca si cum tu ai cere ajutorul, nu ca e dintr-un film. Si daca tot e un scenariu, nu crezi ca ar fi trebui sa o pui la "Filme si seriale" sau cel putin la "Conversatii"?

| KittyCriss a răspuns:

Pai eu zic ca ar fi bine sa incerci sa il ierti si pe cel care a plecat (pentru ca e bine sa ierti o persoana chiar daca a facut un lucru foarte rau) dar nu prea ar fi corect pentru cel care a ramas cu tine pentru ca in timp ce primul era la mare distanta de tine nestiind ce faci, celalalt iti era alaturi incercand sa te consoleze si sa te faca sa uiti de el. Eu zic sa incerci sa te gandesti ca tu nu ai fost cu niciunul si ca niciunul nu ar fi plecat de langa tine, gandeste-te cu care o sa iti fie tie cel mai bine si care are cele mai mici sanse de a te ranii. Eu am incercat sa te sfatuiesc sper ca am putut sa te ajut catusi de putin. SUCCES!

| ScumpikaTha a răspuns:

Cu cine vrei tu. Tu hotarasti, ar fi bine sa ierti.

| Andrei_Radulescu_1997 a răspuns:

Cel care a plecat imn America fiindca inca il iubesti (nu stiu asta esteparerea me tu fai ce iti cere inima)