| Daniel235 a întrebat:

Deci de catva timp nu stau mult la pc si incepe sa ma doara rau capul si uneori si ochii, cum sa scap de asta?
Si nu vreau raspunsuri cu mai iesi afara din casa, lasa calculatorul. Ca va asigur ca stau foarte mult si afara.

7 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Cel mai probabil ai probleme cu vederea. Indicat e să mergi la oftalmologie pentru un control.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut Daniel!
Trebuie sa te duci la un control oftalmologic,probabil o sa iti de-a niste ochelari care o sa trebuiasca sa i porti doar la pc, scris, citit, tv, etc.

O zi buna happy

| Daniel235 explică (pentru anonim_4396):

Nu am frate absolut nici o problema cu ochii, dintre toti colegii vad mult mult mai bine ca ei.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Daniel235):

Ba ai Danielule happy
Dioptrie de 0, 25, inseamna ceva nesemnificativ.Dar lasand la o parte asta.
Pc -ul emana niste radiatii, si alea iti afecteaza ochii, si de asta te doare capul.Ai nevoie de niste ochelarii de protectie happy Si ai sa vezi, ca ai si o dioptrie foarte mica, dar daca nu iti iei, si o sa stai mult, o sa ai probleme.
Tu faci ce vrei Dani "frate", e sanatatea ta.
O seara frumoasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu faci un consult oftalmologic?-cel mai probabil ai nevoie de ochelari, de aici si durerea de ochi&cap.

| ana20012001 a răspuns:

Poti incerca sa dormi mai mult. Toate aceste simptome(durere de cap si de ochi) au aparut in viata ta pentru ca exista PROBABIL un factor de stres...care te afecteaza. Gandeste-te care este acel factor si elimina-l.
Eu nu stiu exact de ce te doare capul, dar iti pot recomanda sa dormi mai mult...somnul ajuta!
Mult succes! happy

| dryve a răspuns:

Incearca sa mergi la un control oftalmologic, probabil ai nevoie de ochelari.