| ShaDoW11 a întrebat:

Salut TPU,

Deci. e o situatie complicata
Totul a inceput la petrecerea unui prieten, cand mama acestuia era beata si deprimata. si i-am cam tras`o si m-am cam scapat in ea. apoi sora prietenului adica fiica mamei lui care i-am pus`o m-a vazut cand i-am tras`o mamei sale si peste 2 zile a vrut si ea sa facem sex. si eu am fost de acord, normal straight face
Dar ghiciti ce s-a intamplat?
S-a spart prezervativu`. foloseam de alea. cumparam o cutie de 3 prezervative la 1 leu. si nah. erau proasta calitate.
Ele proaste nu au luat pastila de a doua zi. si au ramas gravide.
Tacsu` prietenului meu a aflat si cu prietenu` meu la mine sa vorbeasca cu mine.; _s
Au venit. iar tatal prietenului meu a vrut sa ma ia la bataie. si a vrut sa imi dea mare pumn in dinti, eu m-am ferit si i-am bagat un picior in femural si s-a pus in genuchi. apoi s-a bagat si fisu` si au sarit aman2 pe mine. pana la urma i-am batut rau de tot. pe tasu` l-am bagat in spital, dar prietenu` meu nu l-am batut chiar asa rau incat sa intre in spital.

Apoi. s-au dus la politie bla bla bla. m-au chemat si pe mine.
Si ei fiind o familie destul de idioata. mama si fiica au recunoscut ca aman2 au vrut sa si`o traga cu mine iar prietenu` meu a recunoscut ca tasu` a sarit la bataie. si le-am cerut 5 miliaone ca au sarit la bataie cu mine si ca m-au lovit si alea alea. si au fost obligati sa imi dea, si mi-au dat.

Deci intrebarea este. Ar trebui sa imi para rau ca am lasat mama si sora prietenului meu gravide. ca pe tasu` l-am bagat in spital, ca pe el l-am batut si pe langa astea mi-au m-a dat si 5 milioane? :-s

10 răspunsuri:
| LolaLollita a răspuns:

Da straight face

| tpuforyou a răspuns:

Daca tot vrei o parere de la noi, atunci parerea mea este ca esti un porc nesimtit!
Foarte urat din parte ta! ar trebui sa iti para rau.
nu cred ca realizezi ce ai facut!

| Bambicuochiiverzi a răspuns:

laughingrolling on the floor))))))))))) deco nu mai pot nu esti nornalrolling on the floor))))00

| GOLD99 a răspuns:

Pe de o parte ar trebui sa iti para bine ca te-ai facut cu niste bani dar pe de alta parte nu este asa de placut sa faci pe cineva sa sufere, dar dupa un timp o sa le treaca si poate o sa uite, oricum asta depinde cel mai mult de caracterul tau, daca esti rece din fire nu o sa iti para rau, daca esti o fire sensibila o sa iti para rau si o sa incerci sa iti ceri iertare daca esti nepasator nu iti pasa.

| Annonnymous a răspuns:

Nu fraiere trebuie sa te simti cel mai tare! Priveste filmul That's my Boy, Trebuie sa-ti para rau doar ca e prietenul tau! Dar in rest te felicit!

| ShaDoW11 explică (pentru Annonnymous):

rolling on the floor
Pai eu ma simt bine.
ma gandeam doar asa ca ar trebui sa ma simt rau
Dar ma simt bine. parca as mai lua`o pe ma-sa odata. era buna rau si le stia al draq de bine la pat
Ciudat e ca o sa am 2 copii rolling on the floor))))))))))))

| Annonnymous a răspuns (pentru ShaDoW11):

Nu e de ris faptul cu copii, ciudat e ca sint de la un neam! chiar m-a facut sa ma rid chestia asta Esti tare mai,

| ShaDoW11 explică (pentru Annonnymous):

rolling on the floor)))))))
Si eu rad in fiecare zi puppy dog eyes

| DuDItzu98 a răspuns:

N-are de ce sa-ti para rau atata timp cat te-ai si distrat si te-ai facut si cu bani.

| Clape a răspuns:

Ai o imaginatie bogata!