| catalin131 a întrebat:

Deci, imi place de o fata. In pauze ascultand ce discuta cu prietenele ei, parand a fi neinteresat, am auzit ca ea m-ar placea. Nu sunt sigur daca e vorba despre mine sau despre alt baiat. Cred ca e vorba de mine in proportie de 50-60%.
Am doua intrebari:
1) Cum sa o intreb daca ma place fara sa par ridicol sau cum sa aflu de la altcineva daca ma place?
2) Cum sa ii spun sau cum sa-i dau de banuit ca o plac, la fel, fara sa par ridicol?
Tin sa mentionez ca este o fata dintre cele mai timide, nu sta cu baieti (nu am vazut-o niciodata) si e de aceeasi varsta cu mine (15 ani).
Va rog, fiti seriosi pentru ca nu vreau sa o dau in bara. Si inca, ceva, orice idee ma poate ajuta.
DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| catalinnaelena a răspuns:

Incearca sa socializazi cat de cat cu ea, sa legi cateva discutii, pe orice subiect...
poate ca, discutand cu ea, o sa aflii ceea ce doresti sa stii, si poate ca, cu timpul, puneti bazele unei prietenii intre voi, doar daca comunicati! Bafta!

3 răspunsuri:
| bambi12313 a răspuns:

O prietena de a ei te poate ajuta in astfel de cazuri.

| loveahhhh a răspuns:

Simplu fii tupeist decat timid du-te si intreab-o am auzit ca ma placi e adevarat spune sincer si daca te place spune-i ca si tu o placi si daca nu te place nu mai insista daca esti timid mai tarziu o sa te ia lumea la misto si o sa stai sa te intrebi daca te place intimp ce sa duce alt baiat la ea si ii spune ca o place, iar daca esti tupeist o intrbi afli si ai terminat nu ai nimic de pierdut

| Pflete a răspuns:

Mai stai in situatia asta pana te convingi ca de tine e vorba de tine, apoi stai pe langa ea, bag-o in seama si vorbeste cu ea, isi va da seama, orice fata isi inchipuie chestii cand se imprieteneste cu un baiat, e chestie de ADNlaughing. Sper ca te-am ajutat putin, mai departe te descurci, succes.