Combinate TU.El a avut sansa si ce a asteptat ?
Nu trebuie sa iti pese ceea ce vor spune cei din jur sau acest prieten pentru ca tu meriti sa fi fericit si sa tragi pentru tine nu sa il ajuti pe x, y si z! Nu uita celor care le faci o favoare cand le vine randu nu fac la fel si tot tu pici de prost.Asa ca ce faci fa pentru tine!
Daca te vei combina tu cu ea prietenia voastra se va destrama (wow am facut si rima ) Daca tii la prietenul tau lasa fata si spune-i ca nu poti sa ii faci combinatia (eventual daca te intreaba de ce poti sa ii spui adevarul si sa stabiliti sa nu va bagati niciunul cu ea). Daca nu te intereseaza de prietenul tau atunci treci la combinatie
In situatia asta trebuie sa iei o decizice...
Aia ar fi sa te gandesti daca vrei tu sa fi in relatie cu ia sau el.
Dar toata treaba e ca daca tu o sa fi in relatie cu ea sunt sanse de 50% (aici depinde si de el cum reactioneaza) ca prietenul tau sa nu mai vorbeasca cu tine sau in cel mai rau caz sa incerce sa va desparta.
Cel mai bun sfat ar fi urmatorul...
Sa va faceti un grup de prieteni in care sa fi si tu si prietenul tau si fata aia in acel grup si incepeti sa vorbiti si voi sa vedeti daca aveti aceleasi pasiuni ca daca ai vazut-o asa la scoala nici nu ai bagat-o in seama sau ai vorbit cu ia dupa toria mea nu se numeste dragoste sau alta forma decat Atarctie fizica...
Adica ca are o fata draguta ca e mica/mare de statura etc.
Mai intai vorbiti cu ia incercati sa fiti mai intai prieteni bun iari apoi vedeti care cum e...
Sper ca te-am ajutat