| raul230 a întrebat:

Deci ma simt foarte vinovat. Eram pe afara cu varul meu și a venit un țigan la noi și ne-a zis ca i-a tras o palma o fata românca și ca vrea sa vorbim noi cu ea. L-am urmat și ne-a dus la o șatra de țigani. Eu cu varul meu și vreo 7-8 țigani. M-a ținut unul de mâna sa nu fug, după ii văd pe doi dintre ei ca îi trag un pumn in coapsă și in spate. Eu m-am zbătut și am fugit repede acasă ca un laș. Nu cred ca am procedat bine, voi ce credeți ca trebuia sa fac?

2 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Trebuia sa stai alaturi de varul tau. Nu este bine sa fi las in viata. Insa anumite situatii trebuie sa-ti folosesti creierul si sa fugi, cand stii ca nu ai ce sa faci. Insa daca mai este cineva cu tine... Cum te-ai fi simtit daca iubita ta ar fi fost prinsa de tigani? Ai fi fugit la fel? Nu ai facut bine. Ar trebui sa-ti ceri scuze fata de varul tau, desi sunt slabe sanse sa te ierte cu adevarat.
Asta e, astia sunt tiganii, trogloditi. Niste animale care nu se pot comporta intr-o societate civilizata, tot ce fac este sa sara la bataie fara motiv, doar pentru ca se plictisesc, exact ca barbarii in evul mediu, care erau exterminati. Este trist ca exista aceasta sub-specie de oameni parazita. Dar trebuie sa inveti sa supravietuiesti cu aceste specimene. Tiganul este foarte las de obicei, ar trebui sa-l prinzi p'ala singur, si sa-l bati bine, impreuna cu varul tau, razbunarea nu ajuta prea mult, dar te simti mai bine. Daca tiganul iti miroase frica, te mananca, exact ca un animal.

| Klandestin14 a răspuns:

Pe bune? De ce sa intri in vorba cu un țigan și sa îl mai și crezi ce spune.