Întrebare recomandată | Black_Tavi_1993 a întrebat:

deci maine ma duc la o clasa noua din scoala mea ( m-am mutat de la a 7-a A la a 7a C ) si diriginta mi-a facut cunostinta cu ei, si pareau destul de ok, este cea mai buna clasa de a 7a si vreau sa ies in evideta intr-un mod pozitiv atat in fata colegilor cat si a profesorilor si dirigintei. Niste sfaturi? Ps: fara luat la misto si fara caterinca vreau raspunsuri sincere.

Răspuns Câştigător
| Anna2282 a răspuns:

Fi amabil; fa complimente (acolo unde trebuie); incearca sa fi amuzant dar sa nu para ce te straduiesti prea tare; fi deschis, incerca sa te bagi in vorba; sa vezi ce\cu cine aveti in comun. Ideea principala este sa iti faci un prieten, sa nu te simti singur iar apoi totul merge de la sine. Ce sa nu faci: nu fi mare smecher, nu fi enervant, nu fi rautacios, nu te da mare si nu fi rasistwinking Sper ca te-am ajutat! :3

7 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Invata cat mai bine, incearca sa iti ajuti colegii acolo unde este cazul, nu prea mult ca sa nu inceapa sa profite de tine. Fii popular, glumet, dragut cu fetele fara sa exagerezi.

| neutrino a răspuns:

Stai linistit in banca ta si prin modul in care vei invata te poti face repede remarcat.

| danay72 a răspuns:

Fii tu insuti si vei reusi sa fii placut.Pe situl jw.org sectiunea adolescenti poti gasi unele articole utile.

| NoName0x0 a răspuns:

Daca vrei sa iesi in evidenta intr.un mod pozitiv fi respectuos, cuminte si invata bine!

| Ionuttzzuu a răspuns:

Fii tu insuti! Nu trebuie sa iesi in evidenta, dar nici sa nu te lasi pe coada happy Fii deschis cu ceilalti si ai grija ca tot ceea ce vorbesti, sa procesezi mai intai, sa gandesti. Fii natural, pentru ca daca incerci sa fii cineva cine nu esti, la un moment dat vei da gres iar ceilalti nu au sa te mai placa. Invata, respecta si fii curajos!

| Koala1234 a răspuns:

Salut! Si eu am fost la fel! Am venit recent in Rovinari si m-am mutat la clasa a 7-a A...

| Oblsd a răspuns:

Salut, uite, eu in locul tau as fi simplu, nu trebuie sa iesi in evidenta, fii amabil, respectuos si invata! happy