| Daniel235 a întrebat:

Deci nu prea stiu ce sa fac, stau prea mult la calculator, cam toata ziua! Cauza principala este ca nu am ce sa fac, vreau sa ies pe afara imi sun toti prietenii si nu vor sa iasa gasesc scuze dinalea de rahat, si mai am alti prieteni care merg la niste tipi in care am niste divergente si daca ma bag pe acolo sigur nu iese bine. Si stau prea mult la calculator si am vazut ca dauneaza, adica daca ma pui sa caut un lucru care e in fata mea nu imi dau seama, uit foarte repede si chestii de genul! Va rog ajutati-ma! Ce pot sa fac?
DAU FUNDA!

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| mvcxzghjjhgfdsjhgf a răspuns:

Gaseste o ocupatie care sa o faci in tot timpul, hoby.Mai ajuta parintii

| Dupyo a răspuns:

Du-te afara SINGUR si ti-as recomanda sa alegi sa stai undeva retras(un parculet ascuns, dupa o cladire -undeva la umbra-gasesti tu) si sa iei o carte sa citesti sau sa iei un aparat foto si sa faci niste poze sau pur si simplu sa asculti niste muzica.Ori ai putea sa alergi un pic, sau sa faci o plimbare singur sa te mai relaxezi, ori ai putea sa te duci intr-un parc plin de copilasi mici si sa ii urmaresti cum rad(daca iti plac copiii).Dar nu jnteleg ceva, acei prieteni cred ca nu au chef sa iasa afara in caldura ci sa stea in casa la aer conditionat asa ca invitai si tu la tine