1. E obligatorie si trebuie sa gasesti un cabinet notarial pe undeva in orasul tau, e impsobil sa nu existe.
2. Fisa medicala e cea eliberata de scoala. Banuiesc ca fiecare an erati chemati in cabinet sa va noteze masura si greutatea. Acestea apar in fisa medicala pe care trebuie sa o primesti de la scoala. Daca nu ai primit-o, du-te la secretariatul scolii tale, trebuie sa fie acolo.
1)Nu este obligatorie fisa legalizata, cum nici cei de la liceu nu sunt obligati sa te primeasca in liceu, glumesc, de aceea ai nevoie.
2.Da, ai nevoie si de fisa medicala, ti-o va elibera doctorul de familie.
Fisa medicala se elibereaza de la doctorul de familie scoala nu are nici o legatura cu fisa medicala.eu de acolo am scos o.
Buna.
1.Da, este necesara copia legalizata in orice context, deci va trebui sa cauti un cabinet notarial.
2.Fisa medicala este cea cu vaccinuri si boli cronice.
De ce nu imi apare aia de evaluare? (sa dau funda?) fisa medicala o iau de la medicul de familie, iar copia legalizata o fac eu cand ma duc in alt oras... Multumesc TUTUROR!
Multumesc! nu e nevoie de copie legalizata... iar fisa medicala am primit-o de la medicul de familie.