| OvidiuDrg a întrebat:

Deci...pe scurt, sunt in clasa a 8-a, ma pregatesc sa fac dosarul de liceu.Am 2 curiozitati in legatura cu dosarul de inscriere:
1.Stiu ca trebuie copie legalizata (la notar) ....aceasta e obligatorie? in contextul in care locuiesc intr-un oras 'mort' fara cabinet notarial...
2.Fisa medicala....este cea de la medicul de familie? gen vaccinuri si boli cronice sau este cea cu....raze si tot felul de analize cum este cea de la angajare?
Astept raspuns!
Funda!

Răspuns Câştigător
| Sheriarty a răspuns:

1. E obligatorie si trebuie sa gasesti un cabinet notarial pe undeva in orasul tau, e impsobil sa nu existe.

2. Fisa medicala e cea eliberata de scoala. Banuiesc ca fiecare an erati chemati in cabinet sa va noteze masura si greutatea. Acestea apar in fisa medicala pe care trebuie sa o primesti de la scoala. Daca nu ai primit-o, du-te la secretariatul scolii tale, trebuie sa fie acolo.

| ռօCօოოεռէ a răspuns (pentru Sheriarty):

Fisa medicala este cea eliberata de medicul de familie, de la secretariat trebuie sa primesti fisa matricola, cu mediile pe 5-8 si absente.

9 răspunsuri:
| Hakuouki a răspuns:

1)Nu este obligatorie fisa legalizata, cum nici cei de la liceu nu sunt obligati sa te primeasca in liceu, glumesc, de aceea ai nevoie.
2.Da, ai nevoie si de fisa medicala, ti-o va elibera doctorul de familie.

| casian_6565 a răspuns:

Fisa medicala se elibereaza de la doctorul de familie scoala nu are nici o legatura cu fisa medicala.eu de acolo am scos o.

| ռօCօოოεռէ a răspuns:

Buna.
1.Da, este necesara copia legalizata in orice context, deci va trebui sa cauti un cabinet notarial.
2.Fisa medicala este cea cu vaccinuri si boli cronice.

| OvidiuDrg explică:

Multumesc! mai astept sa scrie cineva ce pareri mai are sa pot da funda...

| OvidiuDrg explică:

De ce nu imi apare aia de evaluare? (sa dau funda?) fisa medicala o iau de la medicul de familie, iar copia legalizata o fac eu cand ma duc in alt oras... Multumesc TUTUROR!

| ռօCօოოεռէ a răspuns (pentru OvidiuDrg):

Pai ar trebui sa iti apara jos, in coltul drept al raspunsului. laughing) Cu placere, o seara frumoasa!

| OvidiuDrg explică:

Multumesc! nu e nevoie de copie legalizata... iar fisa medicala am primit-o de la medicul de familie.