| TechnoCocktail a întrebat:

Deci peste 3-4 saptamani este balul bobocilor.Eu sunt inscris la concursul Miss&Mister, pot totusi sa invit o fata la bal chiar daca sunt la miss&mister? adica nu o sa fie nici o problema? concursul consta in cateva probe dar cred ca nu o sa dureze mult deci pot sa invit o alta fata la bal nu? si daca da imi puteti zie cum ar trebui sa ii zic? big grin.Multumesc! Dau FUNDAwinking!

2 răspunsuri:
| CloseToYou a răspuns:

In primul rand ar trebui sa vorbesti cu partenera care ti-a fost aleasa pentru bal la concurs. Daca e in regula cu ea nu vad de ce n-ai putea.Si partea cu invitatul e foarte usoara:pur si simplu o intrebi daca vrea sa vina cu tine la bal.Sau ma rog, daca vrei ceva mai special poti sa-i lasi un biletel si o floare ceva pe banca care sa contina intrebarea...thinking
In rest cred ca totul ar trebui sa fie okwinking.Si mult succes la concurs >big grin

| PoUfOuLeTe a răspuns:

Buna! Da poti sa inviti o fata la bal,chiar daca concurezi.
Cum? pai depinde si ce fata e(daca o cunosti sau nu,colega,prietena, vecina). Intreab-o daca are planuri pe data X si daca nu spune-i daca ar vrea sa mearga cu tine la bal, eventual sa te sustina.Bafta!