| xZIonutZx a întrebat:

deci problema mea e urmatoarea, am 18 ani, si ieri am picat din nou examentu auto la traseu, deci problema mea ar fi cam asa, la sedintele auto nu am stres nimic, iar cand am politistu langa mine ma blochez desii stiu ce trebuie sa fac pe acel traseu ma blochez instananeu si fac alte chestii, nu stiu ce se intampla cu mine, ma poate ajuta cineva? un tratament ceva

2 răspunsuri:
| CC13 a răspuns:

Am avut si eu problema asta. La mine era la sala, uitam tot ce invatam. Iti dai seama ca dupa ce am luat sala mi-era teama sa nu ma blochez si la oras. Au incercat multi sa-mi explice ca politistul nu vrea sa-mi faca rau, nu vrea sa ma pice. Emotii or sa fie, orice ar fi. Daca la sedintele auto nu ai stres, gandeste-te ca esti singur, ca nu-i nimeni langa tine, sau imagineaza-ti ca politistul e un instructor nou. Pui prea multa presiune pe tine si asta te afecteaza. Succes. Sper sa-l iei.

| ywar a răspuns:

Pai, ei pe asta se bazeaza... Trebuie sa-si faca si ei numarul de picati. Mai sunt cei care n-au dat coco pentru traseu si restul e pe spagalache. happy